Gemengde gevoelens bij ons verblijf. +: De locatie is prachtig, heel rustig, stil 's'nachts, wondermooie tuin, 20 minuutjes van de kust, goed ontbijt. Goed bed en dekbed. Ontbijt in de tuin bij goed weer!
-: Onze kamer rook heel muf en stoffig, en we kregen het niet weg door raam heel de dag open te laten, ouderwetse inrichting van de kamer ook. Schimmel op de badkamer. We hadden de kamer boven de receptie. We mochten na 12h 's middags niet op onze kamer- 'nous sommes fermés'- terwijl je toch voor de kamer betaalt om ze te kunnen gebruiken (we hadden even in de tuin gezeten en wilden onze strandkleding gaan halen)... Ook ontbijt niet coronaproof: personeel draagt geen masker, tafels binnen staan erg dicht bij elkaar, ontbijtbuffet waar iedereen dezelfde lepels etc aanraakt,... Ook hadden we op voorhand verwittigd dat we na 19h zouden aankomen, hadden onderweg telefoon gekregen of het lukte om het te vinden en werden we vervolgens begroet met een onvriendelijk 'ah jullie komen dan toch nog'.
De streek is prachtig, maar een volgende keer slapen we ergens anders.