Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Bastei te ontdekken
vanaf 780,66 US$
Meer info
vanaf 177,90 US$
Meer info
vanaf 199,00 US$
Meer info
vanaf 182,47 US$
Meer info
Beoordelingen (1.028)
Beoordelingen filteren
1.028 resultaten
Waardering van reizigers
797
200
27
3
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
797
200
27
3
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.028 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juni 2020 via mobiele applicatie

Vanuit Dresden hier naar toe gegaan. Begonnen aan de klim vanuit het dorpje eronder. En ja... die is best pittig als je daarvoor al 15 km ergens anders heb gelopen. Maar ook andere hadden er zichtbaar moeite mee. Was ook 30 graden. Maar genoten van het mooie uitzicht en de brug.

Datum van activiteit: juni 2020
Bedank annedI3971NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2019

Wij verbleven 2 dagen in Dresden en hebben daarbij gebruik gemaakt om in voormiddag een uitstapje met de wagen te maken naar de 'Bastei Bridge'. En hier hadden we zeker geen spijt van. Uniek plaatje in een prachtige natuuromgeving. In combinatie met de prachtige stad Dresden was dit een prima 2-daagse.

Aangezien het wel wat toeristisch is (zeker in hoofdseizoen) is het best om op tijd te komen (zoals wij deden) of zeer laat op de dag om de grootste drukte te vermijden.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Jensvs1987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juli 2019 via mobiele applicatie

Heel mooi. Echt natuurwonder. Beetje verprutst door hoog toeristisch gehalt maar toch de moeite waard. TIP: ga rond 18:00 uur - lekker rustig

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank leonp282
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2019 via mobiele applicatie

Neem je de korte route, dan staat je een stevige klim te wachten. Blijkbaar kan je wel een eenvoudiger pad naar boven nemen. Eenmaal boven, heb je prachtige uitzichten.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank DriesD216
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2019

200 jaar geleden heeft hier de eerste toeristische wandeling plaats gevonden. Een pastoor is hiermee begonnen en nu ik daar ben geweest weet ik waarom: PRACHTIGE OMGEVING!

Datum van activiteit: mei 2019
Bedank Sibuka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken