Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:00 - 17:00
  
Google
Manieren om Cat Ba Island te ontdekken
vanaf 130,00 US$
Meer info
vanaf 50,00 US$
Meer info
vanaf 35,00 US$
Meer info
Beoordelingen (1.253)
Beoordelingen filteren
1.253 resultaten
Waardering van reizigers
651
360
127
63
52
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
651
360
127
63
52
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.253 beoordelingen
Beoordeeld op 19 juli 2019

Wij verbleven 4 nachten op Cat Ba. De stranden zijn klein en heel rustig, maar tot een uur of 15.00 uur. Na 15.00 uur komen er honderden Aziatische toeristen het strand op, niet normaal!!! Vier nachten hier verblijven is veel te lang, 2 nachten volstaat. Scooter huren om het eiland te verkennen is erg leuk en een manier om te ontsnappen aan de drukte.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank ReisJess
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2019 via mobiele applicatie

Catba is mooi, maar gaat ten onder aan het toerisme. Catba toen vonden wij verschrikkelijk. Soort costa del Sol. Smaken verschillen, een ander vindt het misschien wel leuk. Nooit meer naar toe

Datum van activiteit: mei 2019
1  Bedank marjoc255
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2019 via mobiele applicatie

En daarna heb je het wel gehad. Tenzij je gekomen bent voor goedkoop bier en goedkoop eten; dan hou je het waarschijnlijk wel wat langer vol. Een eiland met een goed georganiseerde toeristenstroom maar de massaliteit valt nu, in de winter, erg mee. Wij hebben het fijn gehad.

Datum van activiteit: januari 2019
Bedank frotzkottel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 december 2018

Het is een klein eiland met weinig bezienswaardigheden maar een stuk leuker dan Ha long bay. En een stuk goed koper ik had een kamer in het bay vieuw hotel voor 5 euro per nacht ( dit was een 4 persoonskamer )

Datum van activiteit: november 2018
Bedank Jenny L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2018

Met de boot naar het eiland gegaan.
Was er in maart en toen was het vrij rustig.
Alles is hier erg goedkoop ( restaurants en Hotels)
Van hieruit een boottocht gedaan richting halongbay
Eiland lekker verkennen met de scooter (4 euro per dag)

Datum van activiteit: maart 2018
Bedank Hans8072
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken