Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best sushi ever!”
Beoordeling van AOI Teppanyaki

AOI Teppanyaki
Geclassificeerd als nr. 50 van 168 Restaurants in Moraira
Keukens: Japans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
18 augustus 2021 beoordeeld

Als allereerst, de sushi was verrukkelijk! De prijs-kwaliteitverhouding was super en het personeel erg vriendelijk. Zeker een aanrader wanneer je een kwalitatief goed sushirestaurant zoekt!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Tour798622
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (229)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 229 beoordelingen

30 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier vanavond afgehaald, maar schrokken van de hoeveelheid ten opzichte van het bedrag. Ik vond het erg duur. Het was oké, maar naar mijn idee het bedrag niet waard.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank renees_nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Afrader. We wilden gisteren lekker Japans gaan eten. Ja het was een maandag en ja het is in februari maar binnenkomen in een bijna leeg restaurant is niet leuk. Er zat een groep van Nederlanders leuk te tafelen rond de repayable en er was een dame achter de bar. Maar na 5 minuten wachten stonden we nog aan de deur en waren we niet geholpen. We zijn maar vertrokken en aar een ander klein restaurantje langs de weg gegaan.

Wat een service. Echt niet ok.

Datum van bezoek: februari 2020
2  Bedank koenb934
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ja ja alle lieve mensen die graag aan de plaat eten!!!! FANTASTISCH!!
7 menu’s waar je uit kunt kiezen!!
Super super lieve mensen!!
Echt een aanrader!! Wauw. Ga er een keer eten!!

Datum van bezoek: december 2019
1  Bedank Houdenvanlekkereten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2019 beoordeeld

Omdat wij geen keuze konden maken hebben wij gevraagd om een selectie van de chef. Het eten was absoluut prima. De bediening vriendelijk. De inrichting is gedateerd en niet sfeervol. De servetten zagen er niet schoon uit (vetvlekken). De rekening was voor de hoeveelheid die wij hebben gegeten nogal hoog.

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank VTerlingen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die AOI Teppanyaki bekeken, bekeken ook

 

In AOI Teppanyaki geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.