Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zaakjes niet op orde”
Beoordeling van Ristorante Roggi

Ristorante Roggi
Geclassificeerd als nr. 19 van 51 Restaurants in Castiglion Fiorentino
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
8 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Helaas... het was geen succes bij Roggi. De pizza van mijn vrouw was prima, al kwam die pas na een uur. Mijn lasagne waren ze in een zeer chaotische avond helaas vergeten... Het was niet erg druk, maar personeel was duidelijk niet klaar voor de drukte. Vervolgens krijg ik binnen 3 minuten een magnetron opgewarmde lasagne, in Italië, SCHANDALIG! GEEN aanrader of je moet komen wanneer het rustig is. Ps: kies niet voor de lasagne, wat een teleurstelling.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Bauke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (187)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 187 beoordelingen

3 oktober 2017 beoordeeld

Wij waren hier eind september op een donderdagavond. Het was rustig in het dorp. Bij Roggi was het echter gezellig druk. Vooraf hebben we een schaal met toscaanse hapjes gedeeld en als hoofdgerecht en heerlijke pizza.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marie-Jose-NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2017 beoordeeld

Wij hebben hier heerlijk gegeten. Na een (gedeeld) Toscaans voorgerecht, hadden we beide een pizza besteld. Super lekker met een dunne krokante bodem. Het was rustig in de stad, maar dit restaurant zat vol. Wij vonden meer dan prima.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marie-Jose0172
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant heeft een mooi terras met een historisch uitzicht. Alleen de bediening en het eten zijn matig. Het voorgerecht was zoals je deze van een Italiaan mag verwachten. Het hoofdgerecht voor mij partner kwam een kwartier eerder dan mijn steak. Ik had een steak op Engelse wijze besteld en ik kreeg hem doorbakken. Daarnaast verstond de bediening geen Engels.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Peterzeddam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier pizza gegeten. Met aandacht gemaakt. En daarover heen ging heerlijke eigen gemaakte olijfolie. Zo lekker! Een echte aanrader.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank Brenda B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante Roggi bekeken, bekeken ook

Castiglion Fiorentino, Province of Arezzo
Castiglion Fiorentino, Province of Arezzo
 
Castiglion Fiorentino, Province of Arezzo
Castiglion Fiorentino, Province of Arezzo
 
Castiglion Fiorentino, Province of Arezzo
Castiglion Fiorentino, Province of Arezzo
 

In Ristorante Roggi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding