Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch ”
Beoordeling van Cleen Schardauw

Cleen Schardauw
Geclassificeerd als nr. 1 van 4 Restaurants in Sint-Eloois-Winkel
Keukens: Belgisch, Frans
Gegevens restaurant
5 november 2023 beoordeeld

Heel laat gereserveerd voor 19 personen waardoor we geen plaats meer was in de grote zaal,
We kregen het zaaltje aan de parking die uitstekend was voor ons
Mooi muziek op de achtergrond
Heel vlotte en vriendelijke bediening
Eten was zo uitgebreid en voor iedereen wat wils en vooral alles was heel lekker.
Ons feestje was geslaagd door cleen schardow
We komen zeker terug

Datum van bezoek: november 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Seaside11732857998
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (91)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 91 beoordelingen

6 februari 2023 beoordeeld

Het is niet de eerste keer dat wij hier komen en het zal ook niet de laatste keer zijn.
Het is eigenlijk niet moeilijk te beschrijven. Van als u binnen komt onthaal tot de laatste gerechten, ja en het zijn er veel. TOP TOP TOP
Bediening van het het personeel, heel vriendelijk en vlot.

Datum van bezoek: februari 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jean D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 december 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Kerstavond gevierd met een grote familie en 11kindjes. We wisten niet zeker waaraan we ons konden verwachten, maar is super meegevallen. Beter kon niet.

Zeer vriendelijke bediening. Ook voor de kids werd goed gezorgd. Frisdrank op tafel, kleurpotloodjes, tekenboekje.

Eten was voortreffelijk.
Drank werd constant voorzien. Niemand zijn glas was leeg. Ook tijdens het dessert kwam de koffie rijkelijk. Wat ik ook belangrijk vind. Niets zo erg als je te vroeg of te laat je koffie krijgt…

Besluit: super personeel, vriendelijk behulpzaam. Was een prachtige avond.

Datum van bezoek: december 2022
Bedank goossensn2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
16 oktober 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Familiefeest. Vriendelijke ontvangst en bediening. Super lekker buffet met enorm veel verschillende hapjes, zowel voorgerecht als dessert. Smakelijk hoofdgerecht, te kiezen uit 3 verschillende soorten.Drank á volonté .... Kortom AAN TE RADEN !

Datum van bezoek: oktober 2022
Bedank rachelandre
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 juni 2022 beoordeeld

de beste brunch ooit alles op tijd aangevuld en heel lekker voor herhaling zeker in augustus gaan we terug

Datum van bezoek: februari 2022
Bedank Jenny V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Cleen Schardauw bekeken, bekeken ook

Wevelgem, West-Vlaanderen
 
Wevelgem, West-Vlaanderen
Waregem, West-Vlaanderen
 

In Cleen Schardauw geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.