de beste brunch ooit alles op tijd aangevuld en heel lekker voor herhaling zeker in augustus gaan we terug
heel vriendelijke ontvangst gelijk altijd dat was weer af zo lekker en zo een buffet alles op en aan en ook een dikke pluim die voor de drank in staan nooit was mijn glas leeg altijd direckt terug vullen en dan het buffet van het nagerecht dat was af ik vertel het verder aan vrienden en familie
Super lekker gegeten met top bediening. Alles was tot in de puntje verzorgt. Chapeau voor de zaakvoerders die op het laatste moment nog hun buffet moesten omschakelen naar een deluxe menu aan tafel gebracht met alle spontaniteit. Doe zo verder. Komen zeker terug. 👌🏻👌🏻
Ik kan dit iedereen aanraden! Tip top in orde! Super bediening! Menu de Luxe is meer dan een waardig alternatief ipv "het buffet", om niet te zeggen naar mijn persoonlijke mening: nog beter. Enkel maar woorden van lof voor de keuken, de bediening.."het totaalplaatje".
We komen weer!
Gisteren 18 september...superdag beleefd op kommunie kleindochter...met een heel gslaagd etentje, uitgebreid en verfijnd.....en superbediening....heel vriendelijk....niets is hen teveel!Supercontent....oma Paulette👌👌👌