Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker visrestaurant op toplocatie aan het strand.”
Beoordeling van Belin Restaurante

Belin Restaurante
Geclassificeerd als nr. 12 van 18 Restaurants in Playa de Mogan
Gegevens restaurant
18 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn tijdens onze vakantie 3x bij Belin wezen eten, het is zeker een aanrader. Lekker visrestaurant op een toplocatie met veel persoonlijke aandacht en een goede service. Zelfs met 2 kleine kids een gezellig avondje uit eten. Zalm, tonijn, paella en tapas geprobeerd, alles was heerlijk! Kids menu’s hamburger viel ook in de smaak. Ook overdag gezellig terras met lekkere smooties.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank stefaniemark
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (25)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 25 beoordelingen

12 augustus 2021 beoordeeld

Zeer lekker gegeten, heel gastvrij. Mooi uitzicht, zeker een aanrader! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Veerle19802306
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2021 beoordeeld

Super gezellig en mega vriendelijk personeel. Alleen hiervoor zijn we 2 keer geweest. Het eten is ook super lekker!
Alleen maar positieve woorden voor deze zaak!

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Ellen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2021 beoordeeld

Als je een super restaurant zoekt in puerto de mogan, dan is dit restaurant echt een aanrader ! We hebben er meerdere malen gegeten en we zijn super gastvrij ontvangen. Je krijgt een glaasje cava bij het ontvangst en de kids een alcohol vrije cocktail! Een aanrader is de dag verse vis! Ook voor de kids is er voldoende keuze.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank 519selinak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

De naam van het restaurant is gewijzigd naar Belin. Voor de deur een propper die opzich vriendelijk was en ook naderhand nog even een praatje kwam maken. De sfeer was gezellig en ze deden hun best om het romantisch te maken. Glaasje cava vooraf, en ook een amuse van het huis. Ook liggen er dekentjes en steken ze de terrasheaters aan. Wij hebben de voorgerechten gedeeld en vervolgens de vleespaella gegeten. Erg lekker. Ook de rode huiswijn was goed te drinken. Bediening was vriendelijk en in tegenstelling tot wat we lazen in de reviews hebben wij geen gehaast of opdringerigheid ervaren. Gewoon fijn gezellig samen gedineerd in een mooi dorpje!

Datum van bezoek: mei 2021
Bedank rozemarijnvrijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Belin Restaurante bekeken, bekeken ook

 
Playa de Mogan, Mogan
 

In Belin Restaurante geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.