Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
88 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
La Isla(Pifo)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Agoda.com
Zie aanbieding
Beoordelingen (680)
Beoordelingen filteren
680 resultaten
Waardering van reizigers
585
81
11
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
585
81
11
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 680 beoordelingen
20 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze hacienda ligt ongeveer 20 minuten van het vliegveld.
Het is een mooi hotel met grote kamers en een grote tuin. Je kunt er na een vliegreis of een dag Quito lekker tot rust komen.

Het hotel ligt op de route van een landingsbaan, zodat er regelmatig vliegtuigen overvliegen. Dit hebben we niet als storend ervaren. Het heeft onze nachtrust zeker niet verstoord.

Het is toch nog wel zo'n 40 minuten rijden om met de taxi naar het centrum van Quito te komen. Je moet er rekening houden dat een retourtje met de taxi zo'n $60 kost. Als je dus meerdere keren naar Quito wil, is dit hotel misschien niet de meest voor de hand liggende keuze.

De service van de hotelmanagers is prima. Ze staan klaar om je van dienst te zijn.
Er is wifi beschikbaar. Toen wij er waren, was de internetverbinding niet altijd optimaal.
Het ontbijt is prima: heerlijk vers fruit en ei met ham of spek + de reguliere toast en jam. Ook het avondeten is heerlijk. Ze gebruiken groenten en kruiden uit eigen tuin. De prijs voor het avondeten is wel wat aan de hoge kant.

Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
Bedank Brian K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Diego C, Owner van Hotel Casa de Hacienda La Jimenita, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 september 2015
Google-vertaling

Great, thanks for your review. We appreciate your comments to keep letting us grow.
Regards,
Diego

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Een super mooi hotel met ern top uitzicht, s'avonds er lekker gegeten. De kamers zien er mooi uit met luxe douche en een top bed... kortom hier kun je wel een weekje zitten. Heerlijk. Ow en ze hebben 2 hele lieve hondjes die graag mee gaan wandelen.

Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
Bedank Kevin S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Diego C, Owner van Hotel Casa de Hacienda La Jimenita, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juli 2015
Google-vertaling

Hello Kevin, it was great to meet you. We enjoyed our time with you as well. Im glad you went to the trails with our 2 french bulldogs, they like to be part of La Jimenita, and guide you through the trails. Thanks for your review. I hope we can visit us in the future.
Regards,Diego

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 april 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

In een werkelijk betoverend mooie omgeving is het echt thuiskomen in deze haciënda. Met geweldige mensen die er alles aan doen je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en problemen razendsnel oplossen. De kamers zijn prachtig en heel ruim, het eten is met liefde bereid en smaakt heerlijk, kortom een echte aanrader, vlakbij het vliegveld. ( ook prachtig om vliegtuigen te fotograferen!! ) Ik kom hier graag weer terug!

Verbleef: april 2015, reisde voor zaken
Bedank Nicole v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 dagen geleden beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: augustus 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Casa De Haciend... L, Propietario van Hotel Casa de Hacienda La Jimenita, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 dagen geleden
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 week geleden beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: november 2017, reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Casa De Haciend... L, Propietario van Hotel Casa de Hacienda La Jimenita, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 week geleden
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken