eDreams
Agoda.com
US$Ā 141
Volledig restitueerbaar voor do 7 dec.
Meerdere manieren om te betalen
Lol.travel
Priceline
Vio.com
Beoordeeld op 27 augustus 2023

Een gemoedelijk hotel, zoals de website zegt sober maar alles is aanwezig. Schone kamer, schoon sanitair, dagelijks wordt er schoongemaakt. Leuk balkon. Kamer was tijdens ons verblijf best wel warm, er staat een grote ventilator maar het raam kan niet open blijven i.v.m, het gedeelde balkon. Wifi is erg traag.

Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 25 juli 2023

De hotelkamer was keurig in orde. Geen opmerkingen.
De temperatuur in het hotel was echter best hoog. We vonden het erg warm en konden het niet anders regelen dan de ramen wijd open zetten.
Onze kamer was aan de plein-kant. Daar was veel lawaai (zaterdagavond uitgangsavond). Daardoor konden we de ramen niet open houden. Maar zelfs met de ramen gesloten was het lawaai van dronken uitgangspubliek erg storend en hield ons dat uit onze slaap. Het ging door tot diep in de nacht. Zeker tot 03:00 uur.

Het meest pijnlijke daarbij was dat we bij het inchecken juist hebben geĆÆnformeerd naar een rustige kamer, niet aan het plein. De persoon aan de balie verzekerde ons dat er geen lawaaioverlast zou zijn. Dat bleek dus onjuist.
Erg vervelend.

Kamertip: Kamers aan de voorkant hebben last van straatlawaai.
Datum van verblijf: juli 2023
Beoordeeld op 28 mei 2023

De kamer was heel verzorgd. Het ontbijt was meer dan voldoende en gevarieerd. Vlotte incheck en men kan in de zaak ernaast gebruik maken van een ruim terras. Het enige minpunt is dat men op zondag pas om 8u kan ontbijten.

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 1 mei 2023 via mobiele applicatie

Hotelkamers sober en in orde.
Aangename ligging aan de zijkant van de lakenhalle.
Uitstekend ontbijtbuffet inbegrepen in kamerprijs.
Ontbijtplek in kapelruimte van hotel Karmel verrassend knap.
Aangenaam en levendig terras op de grote markt

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 27 maart 2023

Was in orde grote kamer met balkon. makkelijk bereikbaar. En op de markt vlakbij cafƩs en restaurants. Het ontbijt was ook zeer goed en uitgebreid. Een aanrader om te logeren en te gaan uit eten in het restaurant.

Datum van verblijf: maart 2023