Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk avondje uit”
Beoordeling van La Cita

La Cita
Geclassificeerd als nr. 1 van 37 Restaurants in Heist-op-den-Berg
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
18 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

De cocktails zijn even lekker als ze er uit zien. Lekker gegeten in een leuke ambiance. Ideaal om na het eten nog wat na te borrelen.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Evahulsie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (158)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 158 beoordelingen

9 augustus 2021 beoordeeld

Uitgebreide lunch genomen. Cocktail (Leonie) was één van de lekkerste die ik afgelopen tijd gedronken heb.
Eten was lekker. Decoratie en sfeer zitten ook goed. Erg mooi gedaan!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Umskimov
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2021 beoordeeld

Steeds een gezellig en lekker weerzien!
Gezellig interieur en een goede kaart!
Gezellig terras en perfecte gastheer die de sfeer weet te verzorgen.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank Dries_recensie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren is beslist om de horeca een maand te sluiten en ik heb zo te doen met de uitbaters van cafés en restaurants maar na een bezoek aan La Cita begrijp ik veel beter die beslissing. Er zijn er die echt hun best doen maar La Cita is allesbehalve coronaproof ! De tafels staan veel te dicht op elkaar (nergens een scherm tussen), de uitbater loopt er rond zonder mondmasker en gaat overal bij de klanten buurten en dan was er nog een optreden waarbij de zanger vlakbij de tafeltjes stond te zingen, zijn speeksel kon zo in de borden “vliegen”. Het eten is er lekker maar we zijn er gaan lopen omdat we ons zo onveilig voelden...

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank KatrienM83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2020 beoordeeld

Zijn hier geweest op een zaterdagavond. Sfeer was zeer leuk, was een live-optreden van een ( Italiaanse ) charmezanger. Was er zeer druk, maar dat had geen effect op de bediening, waren zeer snel en vriendelijk. Eten was lekker, hadden niets om over te klagen. Enkel qua Corona-maatregelen; werken nog met menukaarten en ben er niet zeker van dat deze wel ontsmet werden na elk gebruik. Zou in deze tijden toch wel niet meer mogen...
Buiten dat hebben we wel een leuke avond gehad!

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Mercedie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Cita bekeken, bekeken ook

Wiekevorst, Antwerpen
Heist-op-den-Berg, Antwerpen
 
Heist-op-den-Berg, Antwerpen
Heist-op-den-Berg, Antwerpen
 

In La Cita geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.