Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“gezellig om eentje te gaan drinken”
Beoordeling van 't Hoekske

't Hoekske
Geclassificeerd als nr. 4 van 41 Restaurants in Heist-op-den-Berg
Prijsklasse: 9 US$ - 18 US$
Beschrijving: Miljoenen pintjes werden hier getapt. Duizenden schaters werden hier gelachen. Honderden lieven werden hier gevonden. Tientallen tappers met een luisterend oor. In dit éne Hoekske, waar ‘t leven een liefde is. Waar alle slag thuis is, en niemand vreemd. Reeds 200 jaar, op deze plaats, en nu ook al meer dan 30 jaar in dezelfde handen, rechtlijnig in de bochten, georganiseerd tot charmante chaos. Voor vrijheid en blijheid...
Gegevens restaurant
Beschrijving: Miljoenen pintjes werden hier getapt. Duizenden schaters werden hier gelachen. Honderden lieven werden hier gevonden. Tientallen tappers met een luisterend oor. In dit éne Hoekske, waar ‘t leven een liefde is. Waar alle slag thuis is, en niemand vreemd. Reeds 200 jaar, op deze plaats, en nu ook al meer dan 30 jaar in dezelfde handen, rechtlijnig in de bochten, georganiseerd tot charmante chaos. Voor vrijheid en blijheid...
2 oktober 2017 beoordeeld

Aan de voet van de Heistse berg. Frisse pintjes en lekkere tapas! Gezellig winkelen op minder dan 50m. in de Bergstraat.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank elsvandenbrande
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jan D, Eigenaar van 't Hoekske, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2018

mag ik refereren aan onze slogan "wel jong, niet piep",
wij pleiten: geen façade maar een echte ziel, rechtlijnig in de bochten :);
en dat proberen we zo vol te houden, dank alvast voor je reactie...

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (29)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

4 - 8 van 29 beoordelingen

7 juli 2017 beoordeeld

Op het eerste zicht een typisch Kempisch dorpscafé, maar je kunt er ook lekker eten.
Met een groep de tapas geproefd en die vielen enorm mee: veel variatie en lekker!
Verder vriendelijke personeel en een rekening een rekening die ook meeviel.

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank LeoJ880
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jan D, Eigenaar van 't Hoekske, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2017

Beste, ik geef deze leuke poistieve feedback graag door aan onze ploeg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2017 beoordeeld

Gezellig café met vele lekkere biertjes van het vat en een uitgebreid assortiment aan tapas. Super gezellig terrassen in de zomer.

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PatenJo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jan D, Eigenaar van 't Hoekske, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2017

Ik geef de feedback graag door aan de ploeg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 mei 2017 beoordeeld

zeer vriendelijke en snelle bediening, altijd klaar voor een babbeltje, zeer romantisch met de kaarsen die op iedere tafel staan, een groot overdekt terras en een groot open terras

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank nilvanpeer7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jan D, Eigenaar van 't Hoekske, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2017

Dank voor deze mooie beschrijving :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 februari 2017 beoordeeld

Er staan veel verschillende biertjes op de kaart zowel op fles als van 't vat. Een aangenaam verwarmd terras.

Datum van bezoek: februari 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Anja V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jan D, Eigenaar van 't Hoekske, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 februari 2017

Merciekes,
we zeggen wel eens dat we het leukste terras van Heist hebben, maar dat is dan 'eigen stoef'... :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Hoekske bekeken, bekeken ook

Heist-op-den-Berg, Antwerpen
Heist-op-den-Berg, Antwerpen
 
Heist-op-den-Berg, Antwerpen
Heist-op-den-Berg, Antwerpen
 
Heist-op-den-Berg, Antwerpen
Heist-op-den-Berg, Antwerpen
 

In 't Hoekske geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding