Desiree B

Heerlijk verzorgd verblijf

Beoordeling van Hotel Verlooy
5,0 van 5 bollen1 jun 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Super hotel: heerlijke bedden, fijne douche, netjes, gratis flesjes water, heerlijke snoepjes, aardig en behulpzaam personeel, goede parkeergelegenheid, dichtbij het centrum, heerlijk ontbijt! Echt een aanrader als je een relaxed weekend wil beleven.
Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Bezocht met familie
Hotel Roosendaelhof
0.7 km van Hotel Verlooy
Vervoer van/naar luchthaven
0.4 km van Hotel Verlooy
Winter
    4.0 km van Hotel Verlooy
    Rustig genieten in de prachtige tuin of het nabije natuurgebied Malesbroek
    2.5 km van Hotel Verlooy
    Vervoer van/naar luchthaven
    Kitchen or kitchenette
      0.2 km van Hotel Verlooy
      Buitenkant
      4.9 km van Hotel Verlooy
      5.0 km van Hotel Verlooy
      een stukje van ons domein
      4.1 km van Hotel Verlooy
        7.1 km van Hotel Verlooy
        0.7 km van Hotel Verlooy
        Meer hotels in Geel bekijken
        Beoordeeld op 21 augustus 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel met ruime schone kamer. Badkamer met douchen in bad. Kamer aan voorzijde hotel wel gehorig door verkeer in de straat bij open raam. Ook op zondagmorgen best druk. Uitgebreid ontbijt buffet. Dichtbij veel leuke restaurants op de markt

Datum van verblijf: augustus 2022
        Beoordeeld op 6 augustus 2021

Wat een zalig verblijf in hotel Verlooy, ideale locatie, vlak bij het centrum en toch rustig, kamer was super, koffie/thee/water gratis, goede bedden en een overheerlijk ontbijt. Een pluim aan de supervriendelijke uitbaters!! Kom je naar Geel, boek dan zeker dit hotel!

Datum van verblijf: augustus 2021
        Rein Donders, General Manager van Hotel Verlooy, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2021

Het doet ons plezier om deze fijne beoordeling te lezen. Hartelijk dank en misschien tot een volgende keer in Geel ! Groetjes, Herwig & Rein

Beoordeeld op 30 juli 2021

Zeer verrassend hip hotel in Geel
        Ontvangst en bediening is zeer hartelijk.
        Kamer was zeer modern en net, gelegen in rustige omgeving en de bedden zijn super!
        Heerlijk ontbijt met vlotte en zeer vriendelijke bediening. Fijn dat men ook buiten kan eten in de gezellige stadstuin van het hotel.
        Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2021
        Beoordeeld op 11 april 2021 via mobiele applicatie

Ondanks de corona zijn we in hotel verlooy super ontvangen, de vriendelijke eigenares stond ons op te wachten op het afgesproken uur aan de receptie, kregen perfecte uitleg hoe de regels waren ivm de corona, kregen een fles wijn aangeboden voor bij onze take away maaltijd. Het ontbijt werd op de kamer gebracht en was met veel zorg bereid, zoals we hadden afgesproken de dag voordien. Het hotel ligt in het centrum en is een ideale uitvalsbasis op te wandelen en fietsen. Zeker een aanrader, wij komen in ieder geval zeker terug

Datum van verblijf: april 2021
        Beoordeeld op 13 augustus 2018

Onverwachts last minute beslist om er op uit te trekken. Dit zakenhotel was open en wij waren de enigste klanten op dat ogenblik. Ontbijt was enorm uitgebreid, meermaals kwam men vragen of we van alles genoeg hadden. Er waren meerdere soorten brood, yoghurt, zelfgemaakt granola, ontbijtgranen, eitjes zoals men wil, vers fruit gesneden ook in stukken, te veel om op te noemen. De mensen zelf super maar dan ook supervriendelijk. De kamer héél comfortabel. Zeer goede ervaring gehad. Dit hotel verdient een ster meer!

Datum van verblijf: april 2018