Heel fijn ontbijt gehad in corbie hotel. Ruime keuze verse producten vriendelijke bediening. Een aanrader voor 18 euro om met vrienden te doen.
We hebben ervan genoten. Heel gezellig.Niet vooraf te reserveren.
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
We hebben ervan genoten. Heel gezellig.Niet vooraf te reserveren.
Gelegen aan een plein met verschillende restaurants ernaast, decor apart in de kamers en in het hotel.
Prima bedden,ruime kamer , hebben eigen parkeerplaats.
Ontbijt was prima
Vriendelijk geholpen, doet ook meer dan dat
Iemand had voor mij een kamer in dit hotel geboekt, omdat het centraal gelegen is in Geel, aan de markt, met eigen parkeergelegenheid aan de achterkant.
De inchecksituatie is wat verwarrend: er is beneden een receptie, maar die sluit om 13.00 uur. En dan word je verwezen naar de eerste etage, waar óók een receptie is.
Ontvangst is vriendelijk, en verdere service is prima.
Het hotel zelf is in veel opzichten in feite een groot blok beton, met een interieur dat goedkoop en minimalistisch is afgewerkt. Betonnen balies, betonnen vloeren, bijna geen tapijten in het zicht (behalve een loper in de gangen met de kamers). Grotendeels in de jaren 70-stijl die veel mensen met smaak liever vergeten en verdringen, met veel oranje en appelgroen plastic. En voor de rest uitvoerig gedecoreerd met kunst van de eigenaar, die kunstenares zou zijn. Dat die kunst in de openbare ruimtes aan de wanden te vinden is, dat is nog tot daar aan toe. Maar het is ook heel indriingend aanwezig in de kamers - heel groot, heel opvallend, en verlicht als je de lampen aandoet. De scheiding tussen slaapkamer en badkamer bestaat grotendeels uit een grote plexiglas ruit waarop 'kunst' gedrukt is. Als het iets lieflijks als een bloem of een landschap of zo was geweest, zou ik dat een goed idee hebben gevonden. Maar dat is duidelijk niet de soort kunst waar de eigenaar van houdt, of die ze maakt. In mijn kamer deed ik geschokt een stap achteruit toen het licht aanging en ik zag waar ik twee dagen tegenaan zou kijken (ik voeg een foto bij): een veel meer dan levensgrote impressie van een Hindoevrouw met Vulcanoren en een gigantisch decolletƩ. Ik heb over het algemeen geen bezwaar tegen het zien van vrouwen in kunst, maar dit was ... uh ... tja. Nou, het was in elk geval kleurrijk, dat was goed. Maar ik vond de getoonde figuur grotesk en afstotelijk. Ik besloot de dame maar zo veel mogelijk te negeren. (Niet zo makkelijk, want ze was Ʃrg groot, en als je het licht in de badkamer aandeed, was ze bovendien nog van achteren verlicht ook. Alsof je naar een gigantische dia keek.) Volgens het personeel hebben de meeste kamers soortgelijke dames op de badkamer-/slaapkamermuur, hoewel niet allemaal met dezelfde uitsnede als die in mijn kamer (kamer 201). Ik weet niet of men de volgende keer weer voor mij in ditzelfde hotel reserveert, want toen ik degene die het geboekt had de foto liet zien, was hij nog veel dieper geschokt dan ik. Maar misschien met een aanwijzing over de keuze van kamer/decor.
De kamer is relatief ruim, en is modern minimalistisch uitgevoerd, maar met bijna alles wat je nodig hebt, van een comfortabel bed tot en met een bureaustoel, extra stoeltje (ik wilde gemakkelijke stoel zeggen, maar dat was hij helaas niet, hij zat erg ongemakkelijk - maar ik heb dan ook een hele slechte rug), koelkastje, gratis flesjes water (in glazen flesjes: goed zo!), lƔng bureau, mini strijkplankje, tv enz. Ik zou een strijkijzer en een kluisje hebben toegevoegd. Maar een strijkijzer is van de receptie te lenen, in elk geval.
Het hotel is erg trots op het geboden ontbijt, en dat is qua aanbod inderdaad niet slecht. Mijn favoriet is de machine om ter plekke sinaasappels te laten uitpersen. Verder is het fijn om zowel koude als 'warme' keuzes te hebben, maar ik heb 'warme' expres tussen aanhalingstekens gezet, want op mijn eerste dag was het roerei koud, en op de tweede dag hooguit lauw. Erg jammer, want dat bederft mijn eetplezier van roerei aanzienlijk. Verder een heel behoorlijk ontbijt, echter.
Er is een parkeergarage. De kosten zijn 7 euro per nacht (2019).
Ik vind dit hotel niet mooi, maar het is wƩl praktisch, het is centraal gelegen, en de service is uitstekend en vriendelijk.
Dit hotel heeft een plat dak, lage plafonds en is bloedheet op een zonnige dag. Er staat een lawaaiige airco in de kamer. De badkamer is minimaal, klein, met idioot hoog geplaatste wasbak. De muurschilderingen in de lobby zijn wanstaltig, helaas zet zich dat door bij de badkamer.,zie foto's. Geen goede bedden, ontbijt middelmatig.
Hotel oogt heel mooi modern als je bekenden binnenkomt. Een grote open ruimte met moderne kunst en kleuren geven een toffe indruk. De kamers, althans deze waar ik in belande, zijn daar tegenovergesteld aan... steriel wit ... saai eigenlijk . Daarbij vond ik de matras niet goed. Maar da's persoonlijk.
Een mooi hotel, met uitgebreide keuze voor ontbijt. Wel jammer dat de geluidsisolatie tussen de kamers niet goed is. Ook de kwaliteit van de bedden kan beter. Vriendelijk personeel, mooie en ruime parking