Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede lunchroom/patisserie”
Beoordeling van Rahati Cafe Patisserie

Rahati Cafe Patisserie
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Dessert in Koutouloufari
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands, Café
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
2 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Keuze uit diverse ontbijten, ruime lunch mogelijk, lekker gebak/ taart. Heerlijke koffie. Immense keuze uit alle soorten dranken, cocktails, frisdranken. Moeder en dochter zijn zeer vriendelijk, meertalig. Vader staat in de keuken. Echt een klein familiebedrijf waar alles klopt. Zeer de moeite waard.

Datum van bezoek: juni 2022
1  Bedank KarinL1269
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (431)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 431 beoordelingen

11 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben op vrijdagochtend 10 juni 22 naar rahati cafe geweest en wat zal ik zeggen, het was heerlijk! We werden snel geholpen en het eten was super en vers ( het fruit was niet normaal top ) ! De frappe met ijs is ook echt een aanrader! De 2 vrouwen die de eigenaresses zijn waren ook erg lief. Als ik ooit nog in Koutouloufari kom dan ga ik zeker weer eens langs! ✨

Datum van bezoek: juni 2022
1  Bedank Jasminmra
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
8 mei 2022 beoordeeld

Wij hebben een heerlijk continental ontbijt gegeten. Vriendelijke bediening, wij komen hier zeker terug.

Datum van bezoek: mei 2022
1  Bedank annekevanwurmond
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
22 oktober 2021 beoordeeld

Gerund door Maria en Mariana lieve mensen en lekkere taarten en lunch.
Lekker zitten en je kan mensen kijken en een gezellig praatje maken met de eigenaren

Datum van bezoek: oktober 2021
Bedank mirandam392
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellige plek voor een koppie of een borrel. Wij gingen daar bijna dagelijks heen voor een cappuccino en een overheerlijk taartje. We hebben allerlei smaken geprobeerd en allemaal even lekker!! Maria en Marianna hebben het prima voor elkaar op een toplocatie!

Datum van bezoek: september 2021
Bedank Passenger48313948430
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Rahati Cafe Patisserie bekeken, bekeken ook

Koutouloufari, Chersonissos
 
Koutouloufari, Chersonissos
Koutouloufari, Chersonissos
 

In Rahati Cafe Patisserie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.