“Voortreffelijke lunch”
Beoordeling van Mon Idee

Mon Idee
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Restaurants in Auvillers-les-Forges
16 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren onderweg en net voordat we er langs zouden rijden, vonden we via Tripadvisor dit pareltje. Vriendelijke ontvangst, goedkoop maar goed lunchmenu van € 12,50. Waar deensen vandaan kwamen weten we niet, maar het zat vol. Ze hebben "Nee" moeten verkopen aan klanten nadat zelfs het café-gedeelte bezet was. De uiteindelijke rekening met drankjes en koffie na bedroeg maar €32,-. Dikke aanrader!!!

Datum van bezoek: oktober 2018

31 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Binnenkomend weet je niet wat te verwachten. Het restaurant is kaal en doet niet heel gezellig aan. Maar dan: we werden zeer hartelijk welkom geheten, het eten is simpel maar kwalitatief van hoog niveau. Mijn partner at rauwe tartaar die geweldig op smaak was! De wijn is heerlijk en de prijzen meer dan schappelijk. Tussen de lokale bewoners heel gezellig en informeel genieten. Absolute aanrader!

Datum van bezoek: oktober 2016
14 december 2020 beoordeeld

Datum van bezoek: januari 2020
5 dagen geleden beoordeeld

Datum van bezoek: september 2024
1 week geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Datum van bezoek: september 2024

Reizigers die Mon Idee bekeken, bekeken ook

In Mon Idee geweest? Deel je ervaringen!