Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (177)
Beoordelingen filteren
177 resultaten
Waardering van reizigers
98
55
16
7
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
98
55
16
7
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 177 beoordelingen
Beoordeeld op 14 juli 2018

Het is een kleinschalig hotel met enkele zeer mooie kamers verspreid over het terrein. Mooi uitzicht over het meer. Zeer lekkere en betaalbare keuken. Echt aan te raden want veel andere eetgelegenheden zijn er niet in de buurt. Vanuit het hotel hebben wij verschillende uitstappen gedaan in het Noord-Oosten van Sardinië en ook uitstap naar Castelsardo en een wandeltocht in het Parco Naturale del Limbaro

Kamertip: Vraag een kamer met uitzicht op het meer
Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Chris V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2018 via mobiele applicatie

Leuk hotel, mooie tuin en zwembad.
Ligt in schitterende omgeving vlak bij Costa Smeralda. Eten redelijk tot goed. Zeker a la carte is lekker.
Kamers wat gehorig. Zijn kleine huisjes met twee units. Vriendelijke bediening.
Fijne dagen gehad.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank NelD60
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juni 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt schitterend in de groene heuvels, aan een stuwmeer in de buurt van Sant’ Antonio. De kamers zijn eigenlijk kleine huisjes en liggen verscholen in het groen. Ieder “huisje” bestaat uit 2 kamers, met eigen terras en maximale privacy. Wel is de tussenmuur erg dun waardoor je precies kunt volgen hoe de buren douchen, naar de wc gaan etc. De centrale faciliteiten zoals het mooie zwembad, de tuin, de receptie en het restaurant zijn te bereiken via betegelde paden met treden. Sfeervol aangelegd, niet handig voor wie slecht ter been is. Het personeel is erg vriendelijk. Het enige echte minpunt vonden wij de kwaliteit van het restaurant. De dagmenu’s zijn prijzig en bieden absoluut geen waar voor hun geld. Kies liever iets van de kaart of ga naar een agriturismo of restaurant in de buurt. Daar staat tegenover dat je wel fraai uitzicht hebt vanaf het riante terras.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Hanzeltrip
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2018 via mobiele applicatie

Verblijven in Aldiola betekent relaxen, rust, maar ook prima uitvalsbasis om het noorden van Sardinie te ontdekken met de auto.
Het uitzicht over hey Lago Liscia vanaf het terras van de kamer is geweldig.
Het enige dat je hoort is de wind en de vogels.
Het personeel van Aldiola is vriendelijk en behulpzaam.
Een aanrader voor liefhebbers van rust.
De actieve wandelaars moeyen er rekening mee houden dat voor de interessante wandelingen eerst een stukje met de auto moet worden gereden (bv ca. 40 min. naar Monte Limbara of ca. 30 min. naar costa Smeralda).
Tip: via het hotel een (zeil)boottocht naar La Maddalena boeken bij Smeralda Boats is goedkoper dan zelf rechtstreeks boeken. Een absolute aanrader!

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank RonMarga
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2018

De huisjes liggen verspreid over terrein met mooi uitzicht. De kamers zijn 2 aan 2 geschakeld en erg gehorig. Het ontbijt was goed, veel keuze en werd steeds aangevuld. Mooi zwembad erbij met genoeg Ligbedden. Je kan hier a la cart eten of 4 gangen menu. Eten was eenvoudig, maar voldoende. In het dorp op 5 minuten rijden zitten ook een paar restaurants. Restaurant La Pitrala is echt een aanrader. Vanuit het verblijf kan je veel kanten op, wel zit je dan veel in de auto. Maar het was allemaal zeker de moeite waard.

Kamertip: Ben je slecht ter been dan kun je hier beter niet naar toe gaan. Je moet veel trapjes af om in de tuin bij je kamer te komen.
Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank joseedevos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken