Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
hubert c
Ninove, België

Tophotel!

Beoordeling van Occidental Ibiza
5,0 van 5 bollen17 jun 2023 beoordeeld
Zeer aangenaam resort in uitgestrekte tuin. Alles zeer proper en perfect onderhouden. Mooie ruime kamers. De kwaliteit van het eten 3x per dag is zeer goed. Lekkere keuken. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!
Datum van verblijf: juni 2023
Kamertip: Indien mindervalide vraag om een kamer aan de achterknt van Blok 2 of Blok 3, restaurant goed...
Reistype: Bezocht met een partner
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Occidental Ibiza, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 18 jun 2023
Beste Hubert,
Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling.

Een recensie als deze is een mooie bevestiging van het werk dat we iedere dag met veel plezier verzetten. Leuk dat u ons personeel in het zonnetje zet. We zijn blij dat u het zo naar uw zin heeft gehad!

Het was een plezier jullie te mogen ontvangen en hopelijk tot een volgende keer.

Hartelijke groet,

Guest Experience Manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Algotels
  • Expedia.com
  • Official Site
0.6 km van Occidental Ibiza
Restaurant
Bar/lounge
€ 335
  • Expedia.com
    € 335
  • Lol.travel
    € 328
  • Hotels.com
    € 335
2.1 km van Occidental Ibiza
Zwembad
Aan het strand
€ 167
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 167
  • Vibra Hotels
    € 136
  • Hotels.com
    € 167
1.2 km van Occidental Ibiza
Gratis wifi
Restaurant
€ 235
  • Agoda.com
    € 235
1.3 km van Occidental Ibiza
€ 550
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 550
  • Hotels.com
    € 544
  • Priceline
    € 550
0.1 km van Occidental Ibiza
Gratis wifi
Zwembad
€ 288
Volledig restitueerbaar
Verdien Trip Coins na je verblijf
  • Vio.com
    € 285
  • eDreams
  • Agoda.com
1.2 km van Occidental Ibiza
€ 232
Volledig restitueerbaar
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 182
  • Booking.com
  • Priceline
1.6 km van Occidental Ibiza
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 265
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 292
  • ZenHotels.com
    € 262
  • Hotels.com
    € 286
1.2 km van Occidental Ibiza
Gratis wifi
Zwembad
€ 269
  • Lol.travel
1.2 km van Occidental Ibiza
Gratis wifi
Zwembad
€ 175
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
    € 175
  • Vibra Hotels
    € 143
  • Expedia.com
    € 175
1.4 km van Occidental Ibiza
Gratis wifi
Meer hotels in Port d'es Torrent bekijken
Beoordelingen (3.786)
Beoordelingen filteren
3.786 resultaten
Waardering van reizigers
1.692
1.252
515
175
152
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.692
1.252
515
175
152
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.786 beoordelingen
Beoordeeld op 29 juli 2022

We waren er met ons gezin van 4, waarvan 2 kids (12 en 9). Wij waren tevreden van onze vakantie! De kamer en service was top. Het eten mocht iets gevarieerder zijn, maar was wel lekker. De frisdrank (en het water) was niet altijd even lekker, maar daar valt ook niet echt zwaar over te klagen. De alcohol die ze gebruiken was niet van echte merken (bijv: lokale rum, Mabu ipv Malibu, …), maar evengoed niet slecht. De kindjes (en wij dus ook) hebben ‘s avond ook van de minidisco en shows genoten.

Datum van verblijf: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
1  Bedank TomSaskia
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Occidental Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2022

Beste Saskia,
We danken u voor uw fijne feedback.

We lezen met plezier dat u tevreden was met de gastvrijheid van ons personeel.
Jammer dat u ook een minpuntje heeft ervaren. Laat gerust enkele suggesties achter zodat we onze service kunnen verbeteren.

Hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals verwelkomen. Met vriendelijke groet,


Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2021 via mobiele applicatie

Zwembaden en kamers zijn ok tot aan t ontbijt die goed is ...maar dan schiet dit hotel op alle vlakken te kort ! Het middagmaal en avondmaal is gewoon van een zeer lage kwaliteit en niet lekker! 4 sterren onwaardig. En dan de all in :( alle drank is er maar je kan t enkel uitdrinken in een wegwerp kartonnen colabeker ;) van smorgens tot stop all inn ! En wss gaan ze dit op het milieu steken maar er zijn genoeg kwalitatieve herbruikbare plastiek bekers om je drank kwalitatief af te geven ;) want een gin tonic of een biertje in karton is not done!!

En savonds is de sfeer zo cooltjes dat t aangenamer is in je kamer ! Voor de rest heb je hier echt wel een wagen nodig die wel moeilijk te parkeren valt maar er is hier niets in de buurt buiten een gezellig strandje ...

Kamertip: Lees men beoordeling ;)
Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank dimi19802014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Propriétaire van Occidental Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 oktober 2021

Beste gast,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen uw feedback achter te laten.

Het spijt ons dat u niet helemaal heeft kunnen genieten van het eten. We zullen kijken waar we ons eten kunnen verbeteren.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw onder onze gasten rekenen.

Hartelijke groeten,


Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2019

Goed verzorgd hotel met prima kwaliteit prijs verhouding. Het personeel is vriendelijk en het eten is goed. Goede saladebar en altijd verse producten. Kamers waren goed verzorgd en met een lekkere stortdouche.

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
2  Bedank arno150
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DirectorBarceloIbiza, Director General van Occidental Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2019

Geachte gast,
We willen je bedanken voor het delen van deze mening over je recente verblijf in Occidental Ibiza. We zijn heel blij dat u van uw verblijf hebt genoten en zijn het met u eens dat ons attente personeel een sleutelrol speelt in de algehele ervaring van onze gasten. Het hele team werkt heel hard om te garanderen dat we een service van hoge kwaliteit en een andere en onvergetelijke ervaring bieden.
Nogmaals bedankt voor deze geruststellende recensie over uw verblijf bij ons, we kijken uit naar uw volgende bezoek.

Met vriendelijke groeten
Pedro Cordón
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2019

De kamers zijn goed maar wel een punt voor de werking van de airconditioning. In 24 uur tijd hebben we 3 kamers gehad, bij de derde kamer werkte de airco. De filters en roosters van de airco moet naar mijn mening schoon zijn en dat was niet het geval.

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
2  Bedank marceldelange2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 september 2019

Gewoon een fantastische hotel niets op aan te merken het hotel ligt op loopafstand van een leuk strandje met enkele restaurantjes maar daar hoef je geen gebruik van te maken want het eten en drinken is top in het hotel .

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
2  Bedank seanvandermeulen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken