Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Puerto Deportivo Los Gigantes
Vandaag geopend: 09:00 - 19:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Mooie steile rotskust

Het plaatsje zelf is vrij toeristisch met wat winkeltjes en terrasjes. Je krijgt een beel van een ... meer lezen

Beoordeeld op 16 januari 2018
Marjan J
via mobiele applicatie
Leuk om te zien. Maar niet heel geweldig.

Wij hebben een kort rondje gelopen in Los Gigantes. Leuk maar niet heel geweldig en klein. Het is ... meer lezen

Beoordeeld op 15 augustus 2018
patrickandjacqueline
,
Amersfoort, Nederland
Lees alle 324 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Tenerife
vanaf 27,72 US$
Meer info
vanaf 60,98 US$
Meer info
vanaf 38,81 US$
Meer info
vanaf 114,04 US$
Meer info
Beoordelingen (324)
Beoordelingen filteren
324 resultaten
Waardering van reizigers
103
139
68
5
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
103
139
68
5
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 324 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2018

Wij hebben een kort rondje gelopen in Los Gigantes. Leuk maar niet heel geweldig en klein. Het is volgens ons wel toeristisch opgezet.

Er is een kleine haven met wat restaurantjes en winkeltjes. Achter de haven loop je binnen een paar minuten naar het standje, het was er toen aardig druk. Je ziet meteen waarom het Los Gigantes heet. Dat is mooi om te zien. Iets verder naar boven toe heb je ook een mooi uitzicht over het gebied en zee.

Datum van activiteit: september 2017
Bedank patrickandjacqueline
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2018 via mobiele applicatie

Het plaatsje zelf is vrij toeristisch met wat winkeltjes en terrasjes. Je krijgt een beel van een heel hoge steile rotskust. De haven is niet echt mooi. Hij is afgeschermd van de zee dmv een hoge muur.
Her mooiste beeld op los gigantes krijg je boven, langs de weg op een uitkijkpunt.

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Marjan J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2017

De kleine jachthaven is sober, niet echt gezellig.
Enkele eetgelegenheden, bodega’s en curiosawinkeltjes omarmen de jachthaven.
Niet echt een gezellige plaats om iets te nuttigen.
Bootliefhebbers kunnen hier misschien even wegdromen.

Datum van activiteit: november 2017
Bedank Herwig A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2017

Toeristische badplaats vol (Duits- en Engels aansprekende) winkeleigenaren. Wervende obers op straat. Druk, saai en geen enkele uitstraling

Datum van activiteit: april 2017
Bedank Dudenix
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 maart 2017

Toffe jachthaven, met gezellgie restaurantjes. Je kan er met de boot dolfijnen gaan spotten, voor 15 of 20 euro voor 2 u. 20 euro voor 2 uur met de Piratenboot, all in drank en eten (tapas en paella, wijn, frisdrank, bier)

Datum van activiteit: maart 2017
Bedank Lut M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken