Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.com
Traveluro
ZenHotels.com
Booking.com
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.308)
Beoordelingen filteren
3.308 resultaten
Waardering van reizigers
1.521
1.128
445
131
83
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.521
1.128
445
131
83
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.308 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2019

Gewoon een fantastische hotel niets op aan te merken het hotel ligt op loopafstand van een leuk strandje met enkele restaurantjes maar daar hoef je geen gebruik van te maken want het eten en drinken is top in het hotel .

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
2  Bedank seanvandermeulen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2019

Goed hotel, ik was er voor de 2e keer en het is heel vriendelijk personeel en je kan echt rust pakken. Prima zwembad en ligbedjes en zelf vond ik het terras fijn bij de kamer.
Btw de eis van minimaal 200 letters hier is niet handig. Heb de neiging af te haken!

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
2  Bedank JannaSN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 september 2019

Wij hebben een zeer aangenaam verblijf gehad bij Occidental Ibiza. De ligging is rustig en geeft mogelijkheid tot wandelen in de omgeving en het bezoeken van cafés en restaurants in de buurt. Het strandje dichtbij is heerlijk dichtbij en er wordt qua animatie ook voldoende aangeboden. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en attent.

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
2  Bedank WCortie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2019

Het eten was kwalitatief niet zo goed als vorige jaren, te weinig Spaans gericht.
De ligbedden aan het zwembad moeten dringend vervangen worden.
Veel lawaai van dronken jongeren.
Sommige dranken op de drankkaart waren niet verkrijgbaar!

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
2  Bedank christel630
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DirectorBarceloIbiza, Director General van Occidental Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2019

Beste gast,
Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om je opmerkingen over je recente verblijf in ons Occidental Ibiza-hotel te delen.

Als team zijn we toegewijd aan het bereiken van 100% gasttevredenheid en waarderen we opmerkingen zoals die van u als een krachtige wake-up call op gebieden waar we beter werk moeten doen. Het spijt me dat we deze keer niet aan uw verwachtingen hebben voldaan en u verzekeren dat we onmiddellijk actie zullen ondernemen om te verbeteren ten behoeve van toekomstige gasten. Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten.

Vriendelijke groeten,
Pedro Cordón
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2019

Ruime kamers, prima ligging tov bushalte, dichtbij Torrent strand. Prima all inclusive. Mooi zwembad, in hoogseizoen wel wat druk en handdoekje leggen. Genoeg keuze en eten en drinken. Badhanddoeken service waarborg 10 euro

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
2  Bedank Jennifer F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken