Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 711
Aanbieding bekijken
TripadvisorUS$ 713
Hotels.com
Expedia.comUS$ 713
PricelineUS$ 711
TravelocityUS$ 713
Orbitz.comUS$ 713
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (390)
Beoordelingen filteren
390 resultaten
Waardering van reizigers
299
36
26
16
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
299
36
26
16
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 390 beoordelingen
Beoordeeld op 29 september 2021

Helaas slechts 4 nachten verbleven in dit hotel. We hadden een lagune acces kamer, mooi verzorgd en ruim. Prachtig terras!
Het restaurant waar tevens het ontbijt wordt geserveerd is fenomenaal! Het is er heerlijk vertoeven. Na het ontbijt de laatste ochtend nog genoten van de zonnestraaltjes in de lounge met een glas bubbels…

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank charlottevdberghe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General Manager, Other van 7Pines Resort Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2021
Google-vertaling

Dear charlottevdberghe,

Many thanks for taking the time to review your recent experience at 7Pines Resort Ibiza!

We are delighted to hear you enjoyed your time with us and particularly apreciated your suite and the breakfast.

We hope to welcoming you again in 2022, maybe for a longer stay this time!

Kind Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2021 via mobiele applicatie

Geweldig mooi en luxe resort. De gardensuite is een mooi appartement met keuken, wijnkoelkast, gewone koelkast, diepvries met ijsblokje etc, alles is aanwezig. Bedden/matrassen zijn heerlijk, schuifdeuren naar terras met mooi aangelegde tuin. Stille airco, regen/watervaldouche en vanuit de douche een directe deur naar buiten. Ontbijt en lunch heel erg goed, zwembad geweldig mooi met uitzicht op zee en Es Vedra, fijne ligbedjes in het water om af te koelen. Personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam.

Kamertip: Een huurauto is aan te raden, aangezien het resort wat afgelegen ligt. Ga ook zeker naar Sunset Ashram (is in de buurt).
Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Skollie1968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General Manager, Otros van 7Pines Resort Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2021
Google-vertaling

Dear Skollie1968,

Thank you for taking the time to value and share your experience of your recent stay with us. We are more than happy to hear that you enjoyed your luxury and relaxing stay so much. It´s gratifying to know that our resort met all your expectations. Also, that you relaxed in our comfy rooms, enjoyed our amazing views to Es Vedrà and that our team took good care of you. Thank you for your time, kind words and precious feedback.

Hopefully you´ll visit us again soon!

Kind regards,
Patricia Rocha
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2021 via mobiele applicatie

Dit is het tweede jaar dat wij eind september/begin oktober in dit resort verblijven. Zaaaaalig ontbijt en een top service van Issachar die je op je wenken bedient en geen moeite is hem teveel, alles met een grote glimlach..ontspannend! De kamers zijn ruim met een groot privé terras, bedden en kussens zacht en vooral ook heel rustig..totally relaxed vibes! Dit wordt een jaarlijks uitje!

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank MajB73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General Manager, Otros van 7Pines Resort Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2021
Google-vertaling

Dear MajB73,

Thank you for taking the time to value and share your superior experience of your 2nd stay with us. We are thrilled to hear that you enjoyed your stay so much. It´s gratifying to know that you were very good taken care from all our teams, and in particular from Issachar. Also, that you relaxed in our comfy rooms. Thank you for your time, kind words and precious feedback.

Until your next stay!

Kind regards,
Patricia Rocha
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2021

heel mooi hotel met prachtig uitzicht en heerlijk eten.
Ook het zwembad prachtig met fijne muziek en perfect uitzicht
Ligging van onze kamer was wel ver met uitzicht op parkeerterrein. Ook wel erg kleine badkamer. Maar misschien is dit bij andere kamers anders.

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank mj0nk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General Manager, Otros van 7Pines Resort Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 september 2021
Google-vertaling

Dear Mj0nk,

Thank you for your time to value and share your recent stay with us.

We are very happy to hear that you enjoyed our amazing views and our delicious culinary offer. We take note of your comments regarding your suite. The feedback from our guests is of utmost priority and motivation, so be assured that it has already been shared with our team. We believe this is the only way to improve our guest’s experience.

We are looking forward to welcoming again soon at our beautiful resort.

Kind regards,

Patricia Rocha
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2021

Schitterend resort, 5 sterren waardig. Zeer vriendelijk personeel, zeer lekker eten, heel mooi gelegen en zeer nette kamers. Minpuntje is dat het wat afgelegen ligt dus auto of taxi is een must. Ga zeker nog terug !

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank sabinecolman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
General Manager, Otros van 7Pines Resort Ibiza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2021
Google-vertaling

Dear sabinecolman,

Thank you for taking the time to value and share your wonderful experience with us. We are more than happy to hear that you had such an amazing time! It´s gratifying to know that our resort met all your expectations with our amazing views, delicious food, clean rooms and that our team took such a good care of you. We agree with you, in order to be able to explore the island properly is better to rent a car.

Thank you for your time, kind words and precious feedback.

Hopefully, you´ll visit us again.

Kind regards,

Patricia Rocha
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken