Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Castellar de la Frontera
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Vandaag geopend: 10:00 - 20:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Klein maar fijn!

Kleine maar erg leuke dierentuin. Hier mag je een groot deel van de dieren aaien. Net geboren ... meer lezen

Beoordeeld op 8 augustus 2016
rowinm2016
,
Groessen, Nederland
via mobiele applicatie
Echt de moeite waard

Ook al kon TomTom het adres niet vinden we zijn uiteindelijk bij de zoo beland. Het is een soort ... meer lezen

Beoordeeld op 24 juni 2016
Reviewers111
via mobiele applicatie
Lees alle 606 beoordelingen
  
Beoordelingen (606)
Beoordelingen filteren
606 resultaten
Waardering van reizigers
315
166
46
25
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
315
166
46
25
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 606 beoordelingen
Beoordeeld op 27 oktober 2018

Wij zijn de afgelopen week 2 keer naar deze dierentuin geweest. De kinderen vonden het zo leuk dat 1 keer niet genoeg was. Ook wij ouders hebben genoten. Kleine dierentuin met niet alle dieren die je normaal tegenkomt in een dierentuin, maar wat bijzonder! De mensen zijn allemaal erg aardig en betrokken. We hebben 3 soorten apen mogen vasthouden/aaien, een welpje geaaid, een baby jaguar op schoot gehad en met een woestijnvosje geknuffeld. Ook hebben ze er een vogelkooi waar prachtige vogels op je komen zitten. Volgend jaar komen we hier zeker terug!

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank frouke09
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 januari 2018 via mobiele applicatie

De Zoo de Castellar, Centro de Rescata Animal, is niet heel erg groot en eigenlijk is dat een pre. Hier tref je evengoed een groot aantal uiteenlopende dieren aan die gered zijn van smokkel of uit privébezit komen (en dan vaak verwaarloosd). Een prachtig initiatief om deze dieren nog een zo goed mogelijk bestaan te geven. De entreeprijs is € 15 maar dat vind ik prima om deze goede zaak te steunen. Je kunt er goed parkeren.

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank rinyweb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 17 juli 2017 via mobiele applicatie

Dit zoo verborgen een uur rijden van Marbella biedt een unieke ervaring met close encounters met de dieren.

We hadden de oppertunity te spelen met een tiger cub en knuffelen met een pasgeborene. gezelschapsaap maken

We zijn er een paar keer. Er zijn nooit veel bezoekers en het personeel is erg vriendelijk en attent.

Er is geen restaurant, dus zelf eten en drinken!

Bedank ahoistad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.no.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 8 augustus 2016 via mobiele applicatie

Kleine maar erg leuke dierentuin. Hier mag je een groot deel van de dieren aaien. Net geboren dieren worden aan het publiek getoond.

Datum van activiteit: augustus 2016
Bedank rowinm2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2016 via mobiele applicatie

Ook al kon TomTom het adres niet vinden we zijn uiteindelijk bij de zoo beland. Het is een soort opvang voor dieren waar je ook dieren kunt aaien omdat ze door mensen thuis gehouden zijn. We hebben een slang en 2 aapjes mogen aaien. Een bezoek aan de vogelkooi was erg leuk.
Het is klein maar echt de moeite waard.

Datum van activiteit: juni 2016
Bedank Reviewers111
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken