SEvL
Arnhem, Nederland

Charmant hotel (oude gebouw) en centraal gelegen.

Beoordeling van Andante Hotel
3,0 van 5 bollen23 feb 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Ontvangst bij de receptie was keurig. Wij kregen kmr nr. 76 op de 1e verd. in het oude gebouw. De kamer voor 3 pers zag er prima uit, goede bedden, openslaande deuren, hoge plafonds en balkon. Doordat het een oud gebouw is, zijn de kamers erg gehorig, werd wakker van mensen die op en af de trap liepen, badkamer is echt een minpunt. Erg klein (omgebouwde klerenkast??) en ruikt sterk naar riool. Vloer was niet schoon. Raad dit hotel niet aan en zal dit niet nogmaals boeken.
Datum van verblijf: februari 2023
Kamertip: Krappe voldoende want maar 10 min lopen van het centrum, AFAS theater en strand. Maar érg...
Reistype: Bezocht met familie
0.7 km van Andante Hotel
0.3 km van Andante Hotel
Meer hotels in Scheveningen bekijken
Beoordeeld op 13 november 2022 via mobiele applicatie

We kwamen aan, parking volzet terwijl we bij het ontbijt de dag erna NIEMAND gezien hebben. Werden we naar een parking gestuurd die 30 euro per dag was.
Wij gaan 3 keer per jaar met de hond op hotel, maar een kamer zoals dit hebben we nog nooit gehad! Vuil! En overdreven klein!
Zelf ben ik 1meter 60 en heb het de hele tijd benauwd gehad. Mijn kleerkast thuis is groter. Ook was er niet gepoetst, wat nog te begrijpen is want een stofzuiger past er niet in. Hier komen we niet meer terug!
Positief: Scheveningen en restaurant Santos is TOP!!

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 6 oktober 2022 via mobiele applicatie

Heb een nacht gereserveerd wegens stergeval kan ik niet komen maar kan de datum niet verzetten
Het is onmogelijk zelf bij het hotel geboekt niet via een andere site Ik wil geen geld terug alleen een andere data maar dat is niet mogelijk ongelooflijk

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 18 juni 2022 via mobiele applicatie

Zeer fijn hotel met vriendelijk personeel. Op nog geen 200 meter van het strand. Ook gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Goed en uitgebreid ontbijtbuffet. Je hebt een oud en nieuw gedeelte waarvan het enige nadeel is dat het oude een beetje gehorig is (vooral de voordeur). Verder een prima verblijf gehad

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 4 juni 2022 via mobiele applicatie

Fan-tas-tisch. Met 33 personen 1 nacht incl ontbijt verbleven. Heldere communicatie met manager vooraf. Kamers dik in orde. Bedden prima. Geweldig ontbijt met verse croissants, verse jus d’orange, vers fruit, goede koffie. Vriendelijk personeel. Uiterst tevreden uitgecheckt. Tot volgend jaar wat ons betreft.

André

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 14 november 2021 via mobiele applicatie

Gereserveerd voor een weekendje naar de muscial aladdin. Een prima kamer. Heel klein met niet meer ruimte dan alleen het bed. Voor ons was dit prima. Het hotel wordt op dit moment nog verbouwd. Wij hadden een ontbijt erbij geboekt. Ook dit was niet veel bijzonders, maar voor ons was het genoeg. Het hotel en de kamer was netjes en het personeel was vriendelijk.

Datum van verblijf: november 2021