ellen v

prima

Beoordeling van Carlton Beach
4,0 van 5 bollen26 jul 2024 beoordeeld
Een heel fijn hotel.
Ruime kamers, goede bedden, badkamer voorzien van schoonheidsprodukten, zoals doucheschuim, handzeep, bodylotion, enz. De vloer in de douche is van glasmozaiek en kan wat gladjes zijn, dus even oppassen.
Wij zaten aan de achterkant van het hotel en keken op het eindstation van de bussen en tram. Natuurlijk hoor je wel iets maar het was niet hinderlijk.
Eigenlijk was het afgelopen week heerlijk zitten op ons balkon. Lekker uit de wind.
Het hotel ligt op een prima locatie. OV voor de deur, die je in 20 minuten in het centrum van Den Haag brengt of het Central station.
Als je de deur uitstapt loop je zo de boulevard/strand op met heel veel strandtenten waar je heerlijk kan vertoeven/eten.
Wij hadden een arrangement met ontbijt, wat zeer uitgebreid was maar in de buurt kan je ook prima ontbijten.
Voor een paar dagen strand/stad is dit een perfecte locatie.
Reistype: Bezocht met vrienden
Double room
0.6 km van Carlton Beach
Meer hotels in Scheveningen bekijken
Beoordeeld op 23 juli 2024

Uitstekend hotel, goede service! Mooie kamer, iedere dag goed schoongemaakt, goede bedden. Lekker ontbijt met vers fruit en voldoende keuze. Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Grenzend aan de boulevard, het strand en de vele restaurantjes. Tramhalte nabij het hotel. Een heerlijk rustpunt in het drukke Scheveningen.

Kamertip: Goed hotel, iets gedateerd, verwacht geen strakke inrichting. Maar alles is schoon, de de service is goed, ontbijt is heerlijk. Aanrader!
Datum van verblijf: juli 2024
Lindsay Keus, Marketing van Carlton Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2024

Beste ChristineArnhem, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons en andere reizigers. ijn dat jullie hebben genoten van het verblij bij ons. Wij genieten elke dag van onze mooie locatie tussen duin, strand, zee en boulevard. Wij hopen jullie snel nog eens te mogen verwelkomen. Met zonnige groet, Lindsay - Team Beach

Beoordeeld op 18 juli 2024

geweldig hotel zeer vriendelijke dames bij de balie heb je een vraag zij weten het was onze tweede keer nu en zeker niet de laatste keer het ontbijt is gewoon geweldig diverse soorten brood en broodjes diverse soorten beleg gebakken ie vers gebakken waffels de keuze is gewoon gigantisch ze hebben er alles en ons uitzicht op zee en de pier was geweldig lekker tot laat in de avond op ons balkon gezeten

Datum van verblijf: juli 2024

Beste PatrickkM, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons en andere reizigers. Fijn dat alles naar wens is geweest en dat jullie als gast terugkeren bij Carlton Beach. We hopen jullie nog eens te mogen ontvangen. Zonnige groet, Lindsay - Team Beach

Beoordeeld op 9 juli 2024

We hadden eigenlijk de beach familie geboekt maar kregen beach appartement!
Deze was ook zeker mooi maar we hadden geen bad terwijl dat wel duidelijk bij beide op de foto's staat. Hiervoor vroeg ik om een andere kamer maar was niet mogelijk.
Ik vroeg om een tegemoetkoming maar helaas niks van gekregen.
Ook de koelkast deed het niet, koffiemachine niet en de wc liep steeds door.

Beoordeeld op 6 juli 2024 via mobiele applicatie

Uitstekende ligging, we boekten een culinair arrangement ter gelegenheid van een verjaardag.
Het was uitstekend verzorgd en alles klopte, de vriendelijke ontvangst, de kamer met balkon en uitzicht op zee,
het drankje in de bar, het tafeltje aan het raam, het die gangen diner met water en wijn,
de uiterst vriendelijke bediening, een goed bed, prima douche, lekker zwembad ( helaas te koud voor zee)
en een geweldig ontbijt. Zo een verjaardag vieren is een herinnering voor jaren

Beoordeeld op 1 juli 2024

Vanaf de aankomst tot aan het vertrek was onze ervaring met dit hotel een warme douche. Het personeel was zonder uitzonering uitermate vriendelijk en behulpzaam. De kamer was smaakvol ingericht, het bed sliep heerlijk. Het diner was uitgebreid en meer dan voldoende, het diner was heel smaakvol en goed verzorgd.

Kamertip: Het hotel had maar één minpuntje: badkleding verplicht is in de buitensauna en het zwembad. Clothes-optional heeft toch mijn voorkeur.
Datum van verblijf: juni 2024