Roos B
Hoogerheide, Nederland

Aanrader bezoek Circustheater/strand

5,0 van 5 bollen4 mrt 2024 beoordeeld
Prima ligging heel dichtbij het Afas Circustheater, schoon, heel functioneel, voordelig. Personeel was heel vriendelijk en zeer behulpzaam, eerder inchecken was meteen mogelijk en er werd meegedacht over parkeerkosten, mogelijkheden tot ontbijt, stallen van bagage enz enz ook is er 24 uur een baliemedewerker aanwezig Prima geslapen! Klein minpunt waren de rokende mannen (soms wiet) bij de ingang maar daar hadden we binnen geen last van
Datum van verblijf: februari 2024
Kamertip: Handig voor alleen (schoon) slapen/douchen voor bezoek Circustheater Strand Evenement
Reistype: Bezocht met vrienden
Hotel from the outside
0.2 km van easyHotel Den Haag Scheveningen Beach
Meer hotels in Scheveningen bekijken
Beoordeeld op 20 juli 2023

Lekker dicht bij het strand Douce was wel kapot dus dat maar voorderest was het Heerlijk Werd midden in de nacht bij ons geklopt op de deur ik hoorde het maar mijn moeder niet Voor de rest was het heel leuk bij Het EasyHotel

Kamertip: Kijk goed of de Douce kapot is
Datum van verblijf: januari 2023
easyHotel Scheveningen Beach, Owner van easyHotel Den Haag Scheveningen Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2023

Beste 94Juliax,

bedankt voor je tijd en moeite om ons feedback te geven. fijn te horen dat het verblijf naar jullie wens was. we gaan er voor zorgen dat de douche wordt gemaakt. en hopen je de volgende keer weer te mogen begroeten in easyHotel Scheveningen.

Beoordeeld op 6 juli 2023 via mobiele applicatie

Fijn hotel vlakbij de Boulevard. Parkeren voor half geld in parkeergarage op 10 minuten lopen. Ontbijt voor 10 euro vlakbij. Fijne bediening aan receptie en nette kamer. En nog plaats op vrijdagmiddag op een zomerse dag! Koffers voor de deur uit de auto en naar kamer.

Datum van verblijf: juni 2023
easyHotel Scheveningen Beach, Owner van easyHotel Den Haag Scheveningen Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2023

Beste Michel van der Sar,

bedankt voor uw feedback, fijn te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad.

wellicht tot een volgend verblijf.

Beoordeeld op 4 november 2022 via mobiele applicatie

Keurige, schone kamers en vriendelijk personeel.
Jammer alleen dat er geen ontbijt bij inbegrepen zit, maar hiervoor kun je naar de horeca gelegenheden in de buurt. Hotel ligt op een prima locatie, dichtbij strand en strandtentjes. Alles op loopafstand aan te wandelen.

Datum van verblijf: september 2022
easyHotel Scheveningen Beach, Eigenaar van easyHotel Den Haag Scheveningen Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 december 2022

Beste Petra V,

Bedankt voor uw feedback van u verblijf in easyHotel Scheveningen. We nemen u feedback erg serieus en leren hier van.

Wat betreft het ontbijt, we zijn bezig in easyHotel Scheveningen om het ontbijt concept weer van de grond te krijgen.

We hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in ons hotel.

Met vriendelijke groeten,
Team easyHotel Scheveningen Beach

Beoordeeld op 14 augustus 2022

Ideaal gelegen, dicht bij de boulevard. Basic hotel, maar prima als je niet veel op je hotelkamer bent.
Zou de prijs ook naar moeten zijn maar die was toch vrij stevig eind juni 2022.
Vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: juni 2022
easyHotel Scheveningen Beach, Eigenaar van easyHotel Den Haag Scheveningen Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2022

Beste Leonie8419,

bedankt voor uw bezoek en uw tijd om een review achter te laten!

ons concept is idd erg basic, voor gasten die alleen een hotel boeken om te slapen en gedurende de dag er op uit gaan en de stad of strand ontdekken.

ik begrijp u punt over de prijs, alleen zoals u kunt verwachten zijn de maanden juni/juli/augustus onze drukste maanden waardoor de prijs hoger is dan wat u normaal van ons gewent bent.

ik hoop u in de toekomst weer te mogen begroeten,

easyHotel Scheveningen Beach

Beoordeeld op 24 maart 2022

Een goed gelegen hotel,van alle gemakken voorzien en leuke prijs/kwaliteit verhouding.Ligging perfect,schoon bed,ruime kamer,prima badkamer! Vriendelijke mensen bij de receptie!!extra kussen geen bezwaar,schone kamer!

Kamertip: superieur kamer aangeboden vanaf 2 nachten
Datum van verblijf: maart 2022

Beste 440hang,

bedankt voor u verblijf en uw feedback, we vinden het fijn te horen dat alles naar is geweest tijdens uw verblijf.

we hopen u snel weer te mogen begroeten,

easyHotel Scheveningen Beach