Mees

Super fijn verblijf!

5,0 van 5 bollen22 aug 2021 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wij bleven 4 nachten bij Easy Hotel in Scheveningen. Wij hadden een ruime kamer. Alles was zeer schoon en netjes. Wij hadden uitzicht op zee en alles was dichtbij.

Het personeel is zeer vriendelijk en is overal toe bereidt.

Ik durf dit hotel 5 sterren te geven aangezien dit een top hotel is voor een top prijs.
Datum van verblijf: augustus 2021
Gereageerd 28 aug 2021
Beste DNLV,
Bedankt voor uw feedback over uw verblijf bij easyHotel Scheveningen Beach! Wij prijzen onszelf met de locatie en prijs-kwaliteit verhouding van ons hotel!

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in dit hotel of in een van onze andere easyHotel Benelux hotels.

Team easyHotel Scheveningen
  • Lol.travel
0.7 km van easyHotel Den Haag Scheveningen Beach
Meer hotels in Scheveningen bekijken
Beoordeeld op 7 juli 2020

Kamer was erg schoon. Niet heel groot maar prima en eigentijds. Voorzien van tv en airco. Locatie is top, paar minuten van het strand. In- en uitchecken vlotjes. Geen ontbijt verkrijgbaar maar wel een automaat voor wat snacks.

Datum van verblijf: juni 2020
easyHotel Scheveningen Beach, Owner van easyHotel Den Haag Scheveningen Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2020

Beste Esther,

Bedankt voor het plaatsen van deze review!

Wij prijzen onszelf met een toplocatie in het centrum en basisvoorzieningen voor een eerlijke prijs en vinden het fijn om te horen dat u dit als zodoende heeft ervaren.

Wij beschikken over een ontbijtrestaurant waar u voor €9.50 p.p. lekker kunt genieten van uw ontbijt.

Wij kijken er naar uit u nog eens te mogen verwelkomen bij easyHotel Scheveningen Beach, of een van onze andere hotels.

Beoordeeld op 23 april 2020

Een prima kamer, klein maar fijn. Alles zit er in wat je nodig hebt. De locatie van dit hotel is echt top. Je zit op de boulevard of in het theater. Het is allemaal wel simpel maar wel gewoon goed. Prima nacht hier gehad.

Datum van verblijf: november 2019

Beste Wendy,

Bedankt voor het plaatsen van deze review!

Beoordeeld op 4 maart 2020

Dit is een heel net hotel, dicht bij zee.
Schone kamers en zeer vriendelijk personeel.
Op 3 minuten loopafstand van het circus theater.
Kamers zijn functioneel, geen poespas.
Zeer vriendelijk geprijsd.

Datum van verblijf: maart 2020
easyHotel S, Front Office Manager van easyHotel Den Haag Scheveningen Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2020

Beste gast,

Bedankt voor uw geweldige feedback over uw verblijf bij easyHotel Scheveningen Beach!

We zijn trots op ons innovatief hotel concept: een budget hotel die toch een hoge service levert aan alle gasten. Altijd centraal gelegen en met uitstekende basis voorzieningen zoals een goed bed, krachtige douche, WIFI en TV op al onze hotel kamers. Door al deze voorzieningen zijn wij een van de beste budget hotels van Den Haag/Scheveningen. We zijn blij dat ons concept zo goed is bevallen tijdens uw verblijf bij easyHotel Scheveningen Beach.

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in dit hotel of in een van onze andere EasyHotel Benelux hotels.

Beoordeeld op 30 december 2019 via mobiele applicatie

De kamers zijn erg klein maar schoon en gied onderhouden.

Buiten een zeepdispenser in de badkamer en een tv zit er helemaal niets in.

Ook geen faciliteiten verder aanwezig. Het is gewoon een kaal en kil pand waar je prima kunt overnachten.
Maar de titel hotel is echt te hoog gegrepen.

Datum van verblijf: december 2019
easyHotel S, Receptioniste van easyHotel Den Haag Scheveningen Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 december 2019

Beste mevdp,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review over ons te schrijven.

De feedback die u ons geeft, is van grote waarde. Het spijt me te horen dat uw verblijf niet tot uw volle verwachtingen is verlopen. Wat betreft uw feedback over de kamer faciliteiten en het ontbijt tijdens uw verblijf: het concept van easyHotel is dat we alle extra's uit de kamerprijs halen om onze gasten de keuze te geven om voor deze extra's te betalen. Omdat dit een nieuw en origineel concept is, heeft dit misschien tot enige verwarring geleid.

Als u misschien in de toekomst terugkeert naar Scheveningen, verwelkomen wij u graag weer bij easyHotel Scheveningen Beach!

easyHotel Scheveningen Beach

Beoordeeld op 22 december 2019

Wij sliepen hier na een bezoek aan het Circustheater. Betaalbaar parkeren (50% korting) kun je in de parkeergarage op 10 minuten lopen. Veel te duur parkeren kun je in de parking direct naast het hotel.

De ligging van het hotel was ideaal: het circustheater en de pier liggen op 2 minuten lopen van het hotel. Dus geen eindeloze rij auto's die na de voorstelling wacht om de parkeergarage uit te komen, maar op je gemak naar je bed wandelen...

Ga hier níet heen voor romantiek (tenzij je TL-verlichting en een oranje plastic stoel romantisch vindt) of voor een overnachting met ontbijt (want dat kan hier niet).

Ga hier wél heen voor een betaalbare overnachting in een brandschone, functionele kamer met een prima bed en voor een heerlijke douche in een ruime badkamer.

Datum van verblijf: december 2019
easyHotel S, Front Office Manager van easyHotel Den Haag Scheveningen Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 december 2019

Beste Gerard,

Bedankt voor uw feedback over uw verblijf bij easyHotel Scheveningen Beach!

We zijn trots op ons hotel concept: een budget hotel die toch een hoge service levert aan alle gasten. Altijd centraal gelegen en met uitstekende basis voorzieningen zoals een goed bed, krachtige douche, WIFI en TV op al onze hotel kamers. Door al deze voorzieningen zijn wij een van de beste budget hotels van Den Haag/Scheveningen. We zijn blij dat ons concept zo goed is bevallen tijdens uw verblijf bij easyHotel Scheveningen Beach.
De kamers zijn inderdaad zo compact mogelijk ingericht wat weinig ruimte overlaat voor de romantiek. Gelukkig bevinden zich rondom het hotel genoeg restaurants/bars waar u zich kunt vertoeven tijdens uw verblijf.

We hope u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in dit hotel of in een van onze andere EasyHotel Benelux hotels.

Met vriendelijk groet,
Team easyHotel Scheveningen