Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“PERFECTO!!!”
Beoordeling van La Brasserie

La Brasserie
Geclassificeerd als nr. 9 van 208 Restaurants in Torre del Mar
Prijsklasse: 4 US$ - 23 US$
Keukens: Belgisch, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Beschrijving: La Brasserie is een klein gezellig restaurant. Het warm persoonlijk onthaal en de achtergrond van selecte muziek schept een huiselijke sfeer. De gepassioneerde chef-uitbater brengt met verse bereidingen een verfijnde, pure keuken. De natuur op z'n best. Je neemt er de tijd om te genieten van spijs, drank en tafel gezelligheid.
6 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag weer genoten van een heerlijke maaltijd in "La Brasserie", perfect gebakken tong...een streling voor de ...euh...tong..

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank marc v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (339)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 339 beoordelingen

10 november 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Is een gezellig restaurantje ,je kan alles naar wens krijgen.Niks is teveel ,
Zijn zeer sympathieke mensen. Garnaal kroketten kan je nergens zo lekker eten als daar.
Ben je in vakantie in Torre del Mar moet je zeker eens langs komen.
Donderdag markt dag,mag je zeker hun dag menu niet overslagen.
Heb je geen zin om te koken kan je altijd bestellen en mee naar huis te nemen.
Wil je alleen een drankje benuttigen geen probleem zo gezellig dat het op het terras is.
Groetjes,
Tine

Datum van bezoek: november 2020
1  Bedank GoPlaces21290078637
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellig Belgisch restaurant. Toffe en vriendelijke uitbaters. Entrecote is een streling voor de smaakpapillen. De Belgische streekbieren zorgen voor de kers op de taart.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Johan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere Belgische keuken , kwaliteit en meer dan voldoende .
Een heerlijk verfrissend koud soepje kregen we vooraf . Voorgerecht zeker voldoende en voorzien van brood , hoofdgerechten zeer lekker en verzorgd , niet de verfijning maar een waardig bord .
Een bordje frisse groentjes en krokante fritjes erbij .
De bediening is heel vriendelijk . De kok zelf niet gesproken , wel gezien en ik vond hem authentiek .
Wil je zeker zijn van een goede maaltijd alvorens de Spaanse locals te ontdekken , dan zit je hier zeker goed !

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank ilsebax
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2020 beoordeeld

Lekker, gezellig en heel vriendelijke bediening. Mooi interieur.
De patron staat aan het fornuis. Een aanrader.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 394viviane
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Brasserie bekeken, bekeken ook

Torre del Mar, Costa del Sol
Torre del Mar, Costa del Sol
 
Torre del Mar, Costa del Sol
Torre del Mar, Costa del Sol
 

In La Brasserie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.