Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg goed gegeten ”
Beoordeling van Novecento

Novecento
Reserveren met
Bespaar tot 30% wanneer je online reserveert *
Novecento is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 12 van 104 Restaurants in Giarre
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
6 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten in de binnentuin. Gezellig en vriendelijke bediening. Hazelnoottijs was echt super! Aanrader.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank BlueBrainNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (403)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 403 beoordelingen

7 augustus 2016 beoordeeld

Het eten was erg lekker in een mooie tuin met een lekker muziekje op de achtergrond. Goede bediening, geen reservering nodig.

Datum van bezoek: juli 2016
1  Bedank Wisse M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt de moeite waard als je in de regio verblijft, heerlijk gegeten in de binnentuin die je niet verwacht. Hier wordt zonder poespas mooi eten geserveerd.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank MichielHuisman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanuit ons hotel werden we hier naar toe verwezen omdat het restaurant van het hotel een besloten feest had. We kregen 10% korting, dus een goede reden ;-) om eens te gaan kijken.

De kaart zag er goed uit en heb gekozen voor de Siciliaanse ballen. Bellisima

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank Flyer276899
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2014 beoordeeld

leuk en eenvoudig ingericht restaurant, met voornamelijk zeer uitgebreide keuze aan pizza's en past's, waar je echt lekker eet. Eén van de weinige restaurants waar je steak echt "red" is als je dat vraagt. De baas heeft geen wijnkaart en zegt: "de wijnkaart dat ben ik". Gelegenheid waar voornamelijk locals komen en ook touristen. Er is een rook-gelegenheid op gelijkvloers en op terras op de verdieping. De bediening is efficiënt en zeer vriendelijk.

Datum van bezoek: oktober 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
3  Bedank Patrick-Benoit V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Novecento bekeken, bekeken ook

Giarre, Province of Catania
Giarre, Province of Catania
 
Giarre, Province of Catania
Giarre, Province of Catania
 
Giarre, Province of Catania
San Leonardello, Giarre
 

In Novecento geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding