Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
babbelrita
antwerpen

kamers ontgoogelend

2,0 van 5 bollen23 jul 2014 beoordeeld
de suprior kamer die we aangeboden kregen stonk naar zilt .na preutelen heb ik een andere kamer gekregen die normaal rook.daar was de douche stang kapot het bed was goed maar proper is wat anders.het restaurant was wel goed met vriendelijke bediening voor deze prijs kan men een beter hotel vinden.
Datum van verblijf: juli 2014
Reistype: Bezocht met een partner
1,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenService
3,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 86
  • Priceline
    € 86
  • Vio.com
    € 86
  • Agoda.com
    € 86
0.3 km van Logis Hôtel la Vieille Ferme
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 137
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 137
  • Expedia.com
    € 138
  • Hotels.com
    € 137
1.7 km van Logis Hôtel la Vieille Ferme
Gratis wifi
Gratis parkeren
Façade de la Vieille Ferme
€ 117
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 111
  • Vio.com
    € 108
  • Expedia.com
    € 138
0.0 km van Logis Hôtel la Vieille Ferme
Gratis parkeren
Restaurant
€ 230
Volledig restitueerbaar
  • Agoda.com
    € 230
0.2 km van Logis Hôtel la Vieille Ferme
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 76
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 76
  • Vio.com
    € 76
  • Agoda.com
    € 76
2.7 km van Logis Hôtel la Vieille Ferme
Gratis wifi
Gratis parkeren
The Quadruple Room at the Hotel de Calais
€ 90
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 90
  • Expedia.com
    € 85
  • Hotels.com
    € 91
3.5 km van Logis Hôtel la Vieille Ferme
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 82
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 82
  • Agoda.com
    € 82
  • Vio.com
    € 82
3.5 km van Logis Hôtel la Vieille Ferme
Gratis wifi
Gratis parkeren
EXTERIOR HOTEL COUR CARREE
€ 111
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 110
  • Hotels.com
    € 97
  • Priceline
    € 109
5.1 km van Logis Hôtel la Vieille Ferme
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 72
Volledig restitueerbaar
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    € 72
  • Agoda.com
    € 72
3.8 km van Logis Hôtel la Vieille Ferme
€ 104
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 104
  • Hotels.com
    € 88
  • Expedia.com
    € 102
3.8 km van Logis Hôtel la Vieille Ferme
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Criel-sur-Mer bekijken
Beoordelingen (747)
Beoordelingen filteren
747 resultaten
Waardering van reizigers
125
191
147
181
103
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
125
191
147
181
103
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
18 - 23 van 747 beoordelingen
Beoordeeld op 19 juni 2014

De kamers liggen verspreid op het domein. Als je geluk hebt moet je niet zo ver naar de receptie en naar het restaurant maar reken erop dat je in elk geval trappen moet doen.. Kleine kamer en kleine kleerkast maar een grote badkamer met een ligbad. De tuin zag er in de folder veel mooier uit dan hoe hij er nu uit zag. De afstand tot de zee is ongeveer 400 meter, wat in de kalme straat geen enkel bezwaar is. Over het restaurant valt niet te klagen, het drie gangen menu 's avonds is lekker en de (onervaren) ober deed zijn best. Het ander personeel hielp in elk geval zodat niemand lang moest wachten. Maar de 'bar' telde maar drie stoelen en vier zetels. Wij houden van een aperitiefje voor de maaltijd en dat was niet altijd mogelijk wegens te weinig plaats. 's Morgens was het wat moelijk voor die ene mevrouw die zorgde voor het aanvullen van het buffet en nog eens de tafels moest afruimen. Eigenlijk is het niet de bedoening dat de gasten moeten zeggen dat koffie, fruitsap of de kaas op is aan het buffet. Ik miste het eitje bij dat ontbijt. Verder was iedereen heel vriendelijk en behulpzaam. Iets meer aandacht bij het kuisen van de kamers, misschien?

Kamertip: Wie slecht te been is moet een kamer vragen die dicht bij de receptie en het restaurant ligt vragen, dan zijn er minder trappen!
Datum van verblijf: juni 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Joskevermeulen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 mei 2014

gezellig hotel, lekker ontbijt,zeer goede keuken, stoofpotje van schelpdieren verrukkelijk, klein bed, propere kamer maar kleine kleerkast, indien verblijf een week is, problemen om je kleren te bergen.

Datum van verblijf: maart 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank robert d
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 november 2013

We gingen voor 1 overnachting naar dit hotel om de verjaardag van mij en mijn vriend te vieren. Wij zijn heel tevreden van het hotel. Propere kamer. Heel vriendelijk onthaal (Sabrina) en vriendelijke bediening in het restaurant. Wij aten een menu en was heel lekker. Mooie ligging dicht bij zee. Tréport is ook heel mooi. Het enige minpuntje is de douche die aan herstelling toe was.

Kamertip: wij verbleven in bijgebouwtjes op gelijkvloers met zicht op de tuin die waarschijnlijk heel mooi moet zijn in de lente/zomer
Datum van verblijf: november 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank Debruyne2013
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 augustus 2013

Onze kamer (nr 21) was gelegen in een apart gebouwtje en had mooi zicht. Ze was mooi vernieuwd, geen al te groot bed, maar goede verlichting om te lezen bvb. Elke kamer is anders, we konden kiezen uit 3, we kozen voor die met 2 ramen, op het verdiep. Badkamer was dan wat kleiner, maar mooi zicht op de tuin.
We hebben er niet gedineerd (leek duur). Het ontbijt was wel in orde, maar er was niet al te veel keuze. Voor het ontbijt opgeruimd werd werd er aan de nog aanwezigen gevraagd of ze nog iets wensten. Vaak ruimt men alles op, een teken dat men moet vertrekken; hier dus niet.
Mijn betaling (Bongo bon) was niet in orde, maar we mochten toch blijven Een telefoon naar het buitenland rekende me ook niet aan. Toch klantvriendlijk/

Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Christiaan B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 juni 2012

hotel en kamers proper in het restaurant loopt alles verkeerd lange wachttijden tussen gerechten,verkeerde gerechten worden constant aan verschillende tafels geserveerd en dit met veel personeel die geen vaste tafels bediende; Let op met bongo bons alles is goed om de prijs de hoogte in te drijven dus geen aanrader!

Datum van verblijf: juni 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
9  Bedank annie v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken