Anneke H
Amsterdam, Nederland

Tevreden

Beoordeling van Aux Massotais
5,0 van 5 bollen22 sep 2023 beoordeeld
Wij zijn hier vaker geweest en aten er altijd geweldig! Op de top van de heuvel is de ambiance gemoedelijk, met een lekkere la Chouffe zit het heerlijk bij de open haard. Dit keer zijn we blijven slapen. Simpele schone kamer met lange bedden en hoezen. Ook de badkamer voldoet aan de normen met zelfs washandjes!! Het ontbijt is overvloedig. Als tussenstop of uitgangspunt voor de omgeving is dit een prima adres.
Datum van verblijf: september 2023
      Domaine de Priesmont
        13.0 km van Aux Massotais
        Meer hotels in Vielsalm bekijken
        Beoordeeld op 5 augustus 2023 via mobiele applicatie

Wij zijn hier een hapje wezen eten op een zeer regenachtige avond, waarbij veel andere restaurants in de omgeving dicht waren. We werden vriendelijk ontvangen, hebben heerlijk gegeten en daarna was de rekening ook nog leuk. Het restaurant zelf was niet super mooi, maar ik raad deze locatie toch aan!

Datum van verblijf: augustus 2023
        Beoordeeld op 12 oktober 2022 via mobiele applicatie

We logeerden in Commenter, een klein gehucht op8km van Vielsalm. Le tapis rouge is een uitstekende b&b met mooie kamers een zeer uitgebreid ontbijt en zeer vriendelijke uitbaters.
        Vanuit Vielsalm kan je prachtige wandelingen maken. Enkele plaatselijke restaurants geven de mogelijkheid om lekker te eten in een authentieke sfeer. Zeker proberen os arcades.
        We waren terug in Vielsalm na 25jaar en kwamen er direct thuis. Een absolute aanrader voor genieters.

Datum van verblijf: september 2022
        Beoordeeld op 22 september 2020 via mobiele applicatie

Prima ontvangst door de gastvrije Nederlandse dames. Hotelkamers zijn netjes, diner lekker en voor ons de ligging ideaal voor fietsuitjes. Gratis parking is voorzien. Dikke pluim voor dit hotel. Komen zeker terug.

Datum van verblijf: september 2020
        Beoordeeld op 10 september 2020 via mobiele applicatie

Camping langst drukke baan maar dat wisten we.

De camping zelf zag er zeer verlaten uit en een beetje griezelig voor ons 3 vrouwen.

Het ontbijt was perfect Zeer vriendelijke bediening!

Aan te raden als korte tussenstop.

Datum van verblijf: september 2020
        Beoordeeld op 10 december 2019 via mobiele applicatie

Heerlijk eten in gezellige sfeer.
        Huiselijke sfeer. Mooie ruime slaapkamer. Ruime parkeergelegenheid.
        Eenvoudig te vinden.lekker ontbijt.
        Kortom een reden om terug te komen.
        Mooi natuurgebied aan de achterzijde

Datum van verblijf: augustus 2019