Steffie N
Harelbeke, België

Tussenstop

Beoordeling van Aux Massotais
3,0 van 5 bollen10 sep 2020 beoordeeldvia mobiele applicatie
Camping langst drukke baan maar dat wisten we.

De camping zelf zag er zeer verlaten uit en een beetje griezelig voor ons 3 vrouwen.

Het ontbijt was perfect Zeer vriendelijke bediening!

Aan te raden als korte tussenstop.
Datum van verblijf: september 2020
    l'émiline
    11.1 km van Aux Massotais
    Ferme Hurlet
      20.1 km van Aux Massotais
      Toutes nos chambres dispose d'une douche individuel, d'une Smart TV ainsi que d'une connexion  internet
      20.7 km van Aux Massotais
      Hotel O Mal Aime
      21.1 km van Aux Massotais
      Meer hotels in Vielsalm bekijken
      Beoordeeld op 10 december 2019 via mobiele applicatie

Heerlijk eten in gezellige sfeer.
      Huiselijke sfeer. Mooie ruime slaapkamer. Ruime parkeergelegenheid.
      Eenvoudig te vinden.lekker ontbijt.
      Kortom een reden om terug te komen.
      Mooi natuurgebied aan de achterzijde

Datum van verblijf: augustus 2019
      Beoordeeld op 23 november 2019

Perfecte plaats om op een heel bijzondere manier tot rust te komen. Een soort thuis-maar-dan-anders. Perfecte ontvangst, perfecte bediening. Supergezellig. Kamer 8 is ruim genoeg, beschikt over lekkere (maar lage) beddeen, een badkamer met douche, goede wifi en werkruimte voor de PC. De auto staat op eigen terrein. Heerlijk borrelen aan de bar of bij de open haard en vervolgens uitermate verzorgd dineren. En bij dat laatste is geen woord overdreven. Ontbijt komt op tafel. Geen buffet. Peffect. We komen hier nu al 27 jaar..... We hopen hier nog vaker te mogen slapen, borrelen, dineren en ontbijten. Gewoon af!

Kamertip: Kamers aan de achterzijde zijn het rustigst
      Datum van verblijf: november 2019
      Beoordeeld op 1 maart 2019 via mobiele applicatie

Een huiselijk, eenvoudig en net hotel met een verrassend goede keuken. Ook onze hond was welkom en geen probleem. Prachtig wandel gebied achter het hotel. Slapen aan de voorzijde is erg luidruchtig tgv de autoweg 24/24. Parkeren voor de deur of achter een hek indien gewenst.

Datum van verblijf: februari 2019
      Beoordeeld op 23 december 2018

Aux Massotais is een kleinschalig hotel met 8 kamers, een heel gezellige bar en een uitstekend restaurant op een van de hoogste punten van België gelegen in een fantastische omgeving en praktisch voor doortrekkers: vlakbij de snelweg Luik - Luxemburg. We komen er al meer dan 25 jaar met enige regelmaat. Deze keer slechts een enkel nachtje. Uiteraard in “onze” kamer 8: ruim genoeg, comfortabele bedden, een goede douche en prettige werkruimte voor de pc. Brandschoon en absoluut niet duur. Borrelen aan de bar of bij de openhaard is een feest en we dineren weer buitengewoon goed met een lekker glas open rosé wijn. Maar wat Aux Massotais zo waardevol maakt is de persoonlijke benadering van de klanten. De ochtend zijn we begonnen met een best ontbijt dat niet als buffet maar heerlijk compleet op tafel wordt geserveerd. Opnieuw een prima verblijf!

Kamertip: Even overleggen bij de boeking wat je zoekt!
      Datum van verblijf: december 2018
      Beoordeeld op 18 juni 2018

Doordat we pech met de auto hadden, en deze door de Belgische ANWB bij de garage verderop werd gebracht, werden we daarna bij dit hotel afgezet, omdat er geen huurauto beschikbaar was. En aangezien we diezelfde dag naar huis zouden reizen zaten wij dus met de handen in onze haren, want hoe kwamen wij hier weer weg?! Het was al snel duidelijk dat de Nederlands hoteleigenaar niet raar van ons probleem opkeek, maar ons werd meteen verzekerd dat er wel een oplossing zou komen. Zo gezegd... zo bood een familielid van de eigenaresse meteen aan dat we wel mee mochten rijden richting Nederland, ze moest toch over Maastricht en wou ons daar wel op de trein zetten. Nou , wij waren zeer blij met de oplossing! Kregen we ook nog de tip om online een trein dagkaart te kopen, en deze mochten we daar ook nog uitprinten. Dus bij deze, zeer gastvrije, vriendelijke en lieve eigenaren. Staan zeker klaar voor de gasten! Wij willen zeker nog eens terug om in het hotel te verblijven.

Datum van verblijf: juni 2018