paba47
Hertsberge, België

eens over de schreve

4,0 van 5 bollen2 okt 2019 beoordeeld
Juist over de grens zeer goed getafeld voor een prijsje. Voor slechts 19 euro een heel goeie driegangenmenu, met een voortreffelijke bediening. Voor 4,80 euro een Ricard. Er is en grootte privéparking.
Datum van verblijf: augustus 2019
Kamertip: Geen overnachting, enkel gebruik gemaakt van het restaurant.
5,0 van 5 bollenHygiëne
Gereageerd 2 okt 2019
Beste Paba47

bedankt voor dit leuk feedback

altijd leuk om eens "over de schreve" te gaan eten hé :-)

Hopelijk tot binnenkort !

eigenaar
2.9 km van Logis Hôtel des Acacias Lille Tourcoing
4.8 km van Logis Hôtel des Acacias Lille Tourcoing
Meer hotels in Neuville-en-Ferrain bekijken
Beoordeeld op 13 september 2018 via mobiele applicatie

Wonderbox werd niet aanvaard (waar we al voor hadden bij betaald) dus hebben ter plaatse nogmaals kunnen betalen. Verblijf zelf was Inorde: vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijt. Restaurant was gesloten.

Datum van verblijf: september 2018
DDeWeerdt, Propriétaire van Logis Hôtel des Acacias Lille Tourcoing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2018

Beste nellevanregemortel

Wonderbox wordt wel degelijk bij ons aanvaard.

U had echter reeds via Expedia voorafbetaald waardoor we de Wonderbox package niet meer konden aanvaarden.

Indien u rechtstreeks bij het hotel boekt, zal U zeker geen problemen hebben.

Ik hoop dat u in de toekomst opnieuw bij ons zult verblijven, zodat wij nogmaals de kans krijgen om u een superieure ervaring te bieden.

Hoogachtend,

Didier de Weerdt
Eigenaar

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2018

Op zoek naar een te reserveren verblijf en deze uitgekozen door de ligging. De buitenkant kan een lekje verf gebruiken waardoor de eerste indruk wat tegenviel.
De kamers waren echter proper en het ontbijtbuffet was in orde. Jammer dat de kok zelf met vakantie was zodat we voor het avondeten op zoek moesten.

Datum van verblijf: augustus 2018

Beste Johan10-1962

blij te lezen dat u een goed verblijf had bij ons.

Restaurant is inderdaad, zoals op de website aangegeven drie weken gesloten in de zomer.

Maar misschien verandert dit volgend zomer !

Didier De Weerdt
eigenaar

Beoordeeld op 23 oktober 2016 via mobiele applicatie

Rustig hotel. Prijs kwaliteit is super !
Personeel was uitermate vriendelijk en spontaan.
Groot feest samen met de familie gedaan . Restaurant / feestmenu was voortreffelijk . Niets om aan te merken ... en met de volledige (grote) familie blijven slapen ... dus iedereen veilig onder de wol.
Kindvriendelijk hotel ... pool in de bar / speel ruimte .

Een aanrader ! Bravo aan het team !

Datum van verblijf: oktober 2016
DDeWeerdt, Propriétaire van Logis Hôtel des Acacias Lille Tourcoing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2016

Beste 711henkd

erg blij te lezen dat je een leuk verblijf bij ons gehad hebt

tot een volgende keer misschien ?

Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 15 september 2016

Kamer schoon, compleet. Geen airco, maar raam kan open en blijft stil. Ontbijt was uitgebreid en zeer compleet inclusief eigen gebakken croissants door Maja. We kwamen zondagavond om 21.00 uur aan en alle restaurants in de buurt waren gesloten. Gelukkig was er een pizza-kraam ! open met heerlijke pizza's.

Kamertip: Niet al te groot, maar compleet met bad en douche. Schoon en netjes
Datum van verblijf: september 2016
DDeWeerdt, Propriétaire van Logis Hôtel des Acacias Lille Tourcoing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2016

Beste Klaas_13

blij te lezen dat je een uitstekend verblijf bij ons gehad hebt

Hopelijk tot een volgende keer

Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 20 maart 2016

Vriendelijke ontvangst aan de receptie. Verzorgde niet al te grote kamer.Het ontbijt was prima met voldoende variatie aan broodjes, beleg en alles wat een ontbijt moet zijn. Lekker!! en ook een vriendelijke dame die je verwelkomde.

Datum van verblijf: maart 2016
DDeWeerdt, Propriétaire van Logis Hôtel des Acacias Lille Tourcoing, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2016

Beste gvs873

bedankt voor uw leuke feedback

Hopelijk zien we u terug in de toekomst