Juist over de grens zeer goed getafeld voor een prijsje. Voor slechts 19 euro een heel goeie driegangenmenu, met een voortreffelijke bediening. Voor 4,80 euro een Ricard. Er is en grootte privéparking.Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Minder weergevenBeste Paba47
bedankt voor dit leuk feedback
altijd leuk om eens "over de schreve" te gaan eten hé :-)
Hopelijk tot binnenkort !
eigenaar
Wonderbox werd niet aanvaard (waar we al voor hadden bij betaald) dus hebben ter plaatse nogmaals kunnen betalen. Verblijf zelf was Inorde: vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijt. Restaurant was gesloten.
Beste nellevanregemortel
Wonderbox wordt wel degelijk bij ons aanvaard.
U had echter reeds via Expedia voorafbetaald waardoor we de Wonderbox package niet meer konden aanvaarden.
Indien u rechtstreeks bij het hotel boekt, zal U zeker geen problemen hebben.
Ik hoop dat u in de toekomst opnieuw bij ons zult verblijven, zodat wij nogmaals de kans krijgen om u een superieure ervaring te bieden.
Hoogachtend,
Didier de Weerdt
Eigenaar
Op zoek naar een te reserveren verblijf en deze uitgekozen door de ligging. De buitenkant kan een lekje verf gebruiken waardoor de eerste indruk wat tegenviel.
De kamers waren echter proper en het ontbijtbuffet was in orde. Jammer dat de kok zelf met vakantie was zodat we voor het avondeten op zoek moesten.
Beste Johan10-1962
blij te lezen dat u een goed verblijf had bij ons.
Restaurant is inderdaad, zoals op de website aangegeven drie weken gesloten in de zomer.
Maar misschien verandert dit volgend zomer !
Didier De Weerdt
eigenaar
Rustig hotel. Prijs kwaliteit is super !
Personeel was uitermate vriendelijk en spontaan.
Groot feest samen met de familie gedaan . Restaurant / feestmenu was voortreffelijk . Niets om aan te merken ... en met de volledige (grote) familie blijven slapen ... dus iedereen veilig onder de wol.
Kindvriendelijk hotel ... pool in de bar / speel ruimte .
Een aanrader ! Bravo aan het team !
Beste 711henkd
erg blij te lezen dat je een leuk verblijf bij ons gehad hebt
tot een volgende keer misschien ?
Met vriendelijke groeten,
Eigenaar
Kamer schoon, compleet. Geen airco, maar raam kan open en blijft stil. Ontbijt was uitgebreid en zeer compleet inclusief eigen gebakken croissants door Maja. We kwamen zondagavond om 21.00 uur aan en alle restaurants in de buurt waren gesloten. Gelukkig was er een pizza-kraam ! open met heerlijke pizza's.
Beste Klaas_13
blij te lezen dat je een uitstekend verblijf bij ons gehad hebt
Hopelijk tot een volgende keer
Met vriendelijke groeten,
Eigenaar
Vriendelijke ontvangst aan de receptie. Verzorgde niet al te grote kamer.Het ontbijt was prima met voldoende variatie aan broodjes, beleg en alles wat een ontbijt moet zijn. Lekker!! en ook een vriendelijke dame die je verwelkomde.
Beste gvs873
bedankt voor uw leuke feedback
Hopelijk zien we u terug in de toekomst