Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
Algotels
ZenHotels.com
€ 51
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (628)
Beoordelingen filteren
628 resultaten
Waardering van reizigers
226
247
90
34
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
226
247
90
34
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 628 beoordelingen
Beoordeeld op 12 februari 2020

. Het complex ligt vlakbij de autoroute dus heel makkelijk te bereiken. groot appartement met alle gemakken van dien. op het terrein is ook een klein zwembad aanwezig altijd lekker voor de kinderen. vlakbij het complex zijn er mogelijkheden om te kunnen eten.

Datum van verblijf: augustus 2019
1  Bedank Anna1934
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 september 2019

Prima gelegen tussenstop, goede bedden, verzorgd ontbijt, leuk zwembad, goede wifi alleen kon de netheid van het appartement beter. Er was geen airco of ventilator aanwezig in het appartement. Voldoende parking.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Eva B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 juni 2019 via mobiele applicatie

Prima locatie vlak aan de snelweg. Eenvoudige appartementen, maar wel met vaatwasser. Wij betaalden 60 euro voor een appartement. Zwembadje aanwezig.
Heel veel appartementen die als dorp zijn opgezet.
Tip, probeer een appartement met avondzon te krijgen. Toch lekker na een dag in de auto.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Bob-6230
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 augustus 2018

Wij hadden op de heen en terug 1 overnachting bij Garden en City geboekt onderweg naar Spanje. Deze aparthotel is goed voor max 1 nacht. Het personeel is zeer vriendelijk. De huizen zijn basic gemeubileerd met goedkoop meubels. Er hangt een vochtig lucht doordat de huis waarschijnlijk niet goed geventileerd zijn.
Huis was schoon.

Je hebt een kleine tuin maar geen tuinmeubelen waardoor je de woonkamer stoelen buiten moeten zetten.

Is een kleine zwembad aanwezig die bij warme weer heel druk is. Je kan bij het zwembad alleen op de grond liggen.

Prijs-kwaliteitverhouding is voor 5 personen prima voor 1 nacht.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Christophe_Pays-bas
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 augustus 2018

We verbleven hier één nachtje, als tussenstop naar ons verblijf in ZUid Frankrijk. Het appartement was erg schoon en groot, van alle gemakken voorzien. Keuken helemaal compleet met koelkast, waardoor we onze drankjes voor het vervolg van onze reis koud konden leggen. Mooie bijkomstigheid is het zwembad, daar begon onze vakantie al!

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank AnneVoorburg
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken