Niek
Rotterdam

Leuk hotel met vriendelijke medewerkers gevestigd op industrieterrein vlakbij vliegveld Reus zonder overlast voor ons…..

Beoordeling van Brea's Hotel
4,0 van 5 bollen18 aug 2021 beoordeeldvia mobiele applicatie
Prima hotel. Gevestigd op industrieterrein, vlakbij luchthaven Reus waar we trouwens geen hinder van hebben ondervonden. Heel erg vriendelijke medewerkers. Goede ontvangst. Leuke kamer met TV,
Badkamer met ligbad. Bed met goed matras. Diner in restaurant maast het hotel. Beetje gedateerde inrichting maar het eten heerlijk, vonden wij. Ontbijt goed maar beetje karig. Geen ei en chocolade bijvoorbeeld. Maar voldoende keus aanwezig.
Datum van verblijf: augustus 2021
Kamertip: Voldoende parkeergelegenheid, indien veel bagage staat er een karretje klaar in de hal.
1.2 km van Brea's Hotel
    Fitnesscentrum
      1.9 km van Brea's Hotel
      Meer hotels in Reus bekijken
      Beoordeeld op 2 juni 2019 via mobiele applicatie

Heel goed gelegen langs de autobaan op weg naar de Costa Blanca. Toevallig gevonden en is ons heel goed bevallen. Vriendelijke receptioniste en personeel. Heel lekker ontbijt met goede koffie. 'S avonds gaan eten in het bijbehorend restaurant. Heel mooi verzorgd en lekker. Hier komen we zeker terug.

Datum van verblijf: juni 2019
      Beoordeeld op 3 augustus 2017 via mobiele applicatie

Op goed geluk dit hotel geboekt voor 1 nacht. De volgende ochtend vroeg vliegen vanaf Reus airport.
      Dit is een heel goed hotel! Prima kamer, lekker ruim en stil. De douche perfect.
      Minpuntje is het lange wachten op een drankje op het terras omdat de aardige man van de receptie ook de bar moest bedienen. Pas na 8 uur 's avonds was er meer personeel. Kan toeval zijn.

Datum van verblijf: augustus 2017
      Beoordeeld op 10 maart 2017

Op terugweg van de Costa Blanca via Nuvi dit hotel gevonden. Is gemakkelijk bereikbaar als je een navigatiesysteem hebt. Anders is het zoeken.
      Veilig aangekomen bij een zeer modern hotel. Is een prive-hotel van de eigenaar van het naastgelegen prima restaurant.

Kamertip: hoekkamer kiezen
      Datum van verblijf: maart 2017
      Beoordeeld op 6 oktober 2016

Zeer net hotel voor een goede prijs. Het hotel is nieuw en zeer modern. Als je op doorreis bent een uitstekende keuze.Heerlijk gegeten in het naast gelegen restaurant. Goed ontbijt.We komen zeker terug als we weer in de buurt zijn.

Datum van verblijf: oktober 2016
      Beoordeeld op 3 september 2014

Wij verbleven 3 nachten in Brea's hotel. Voor 80 euro per nacht krijg je een uitstekend, proper en comfortabel verblijf.
      + gratis parking
      + op 5 min van reus en de luchthaven
      + ruime, propere en moderne kamer met super bedden en grote inloopdouche
      + vlotte en vriendelijke bediening
      + super prijs/kwaliteit

- geen gevonden