Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Op doorreis dit hotel geboekt, we hadden niet zo’n zin in een hotel aan het strand en zochten naar een hotel met eigen parkeergelegenheid. We hebben van te voren gebeld omdat we onze hond mee hadden. Dit was geen probleem. Eenmaal aangekomen kregen we een wat oude(?) kamer, misschien vanwege onze hond. De kamer was vreselijk warm en ook met de airco aan was het niet te doen. Dit gemeld en er kwam vrij snel iemand van de technische dienst. Ook dat mocht niet helpen. Uiteindelijk een andere kamer gekregen. Wel bijzonder dat bij de 2e keer werd aangegeven dat het niet werken van de airco’s een bekend probleem was bij een aantal kamers. Ik vraag me dan wel af waarom we niet gelijk een kamer mét werkende airco hebben gekregen. Maar goed, prima opgelost. De bedden zijn wat klein, maar slapen prima. Diner in het restaurant niet bijzonder maar ook niet heel duur. Ontbijt was top, erg fijn om de dag mee te starten. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Al met al een prima hotel wanneer je op doorreis bent maar ook als je een bezoek aan de stad brengt. Prijs-kwaliteit prima in orde.
Datum van verblijf: september 2022
Fanny Batlle, Director General van NH Ciutat de Reus, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 11 okt 2022
Beoordeling vertalen
Dear Cindy,
First of all, we would like to thank you for your excellent review and for your kind words that help us improve every day to offer our best service. We will be happy to receive your visit whenever you wish and it will be a pleasure to try to offer you a better service if that is possible.
Sincerely
Goede overnachting. Het hotel heeft lekkere bedden en een ruime kamer. Het ligt op 10 minuten wandelafstand van centrum Reus. Boven een grote supermarkt. Parkeergarage 15€ per dag. WiFi goed. Personeel vriendelijk. Goede keuze
Datum van verblijf: augustus 2018
Stel hezper een vraag over NH Ciutat de Reus
Monique v
Beoordeeld op 15 april 2017 via mobiele applicatie
NH hotel is een prima plek om te overnachten zeker als je op doorreis bent. In de weekenden zijn de prijzen laag omdat het een hotel is gericht op zakelijke reizigers. Niets mis mee en op 10 min. lopen van het centrum.
Datum van verblijf: april 2017
Stel Monique v een vraag over NH Ciutat de Reus
Kamer goed verzorgd zag er allemaal netjes uit. Het waren maar 2 nachten dus erg kort. De achterkant had weinig zicht. Het geluid van de trein of wat anders maakte me wakker. Ontbijt was goed verzorgd.
Datum van verblijf: september 2016
Locatie
Slaapkwaliteit
Hygiëne
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Dit bedrijf gebruikt tools van Tripadvisor (of van een officiële partner voor beoordelingen verzamelen) om gastenbeoordelingen, waaronder deze, te stimuleren en te verzamelen.
Stel marcelemilegerardusd een vraag over NH Ciutat de Reus
Goede en vriendelijke service, uitstekend uitgebreid ontbijt, goede ruime kamers mogelijk met groot balkon (erg fijn voor rokers) Alles is aangenaam, schoon en praktisch. Het ligt mooi centraal in Reus, je bent met 5 a 10 minuten lopen midden in de stad.
Datum van verblijf: september 2016
Stel Erik N een vraag over NH Ciutat de Reus
Goed hotel met zeer ruime kamer en twee aparte comfortabele bedden. Een groot verschil met de soms kleine kamers, waar je elkaar vaak in de weg loopt of je spullen bijna niet kwijt kan. Op loopafstand van 15 minuten van het centrum van de stad.
Datum van verblijf: april 2015
Reistype: Reisde alleen