Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sfeervol”
Beoordeling van Las Coronas

Las Coronas
Geclassificeerd als nr. 73 van 264 Restaurants in Altea
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 7 US$ - 20 US$
Keukens: Nederlands
Gegevens restaurant
20 maart 2020 beoordeeld

Sfeervol restaurant met uitmuntende keuken en vriendelijke, relaxte bediening. We komen er regelmatig, ook met vrienden en met speciale wensen wordt altijd rekening gehouden.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank BoardingPass520619
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (121)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 121 beoordelingen

16 januari 2020 beoordeeld

De sfeer was uitstekend,gezellig restaurant met veel keuzes op de kaart.de gastheer was vakbekwaam ook in uitleg van de wijnkeuze.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank S1027OPfranka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 januari 2020 beoordeeld

Wat hebben we weer heerlijk gegeten en de eigenaar is zo gastvrij
Fantastisch avond gehad met supergezellig gezelschap!!!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank SimoneHorsmeier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2019 beoordeeld

Zeer fijne plek om een goede lunch te nemen .Mooi zaak sfeervol ingericht en zeer nette toiletten .....en oja het eten was zeer goed en een nette gastheer

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank BerryGeurt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 november 2019 beoordeeld

Heerlijk gegeten alhier. Ze hebben een 3 gangen menu voor €18,95. Dan denk je....waarschijnlijk weer zo een fatsfooder. Nee, dit zou niet misstaan in een veel duurder restaurant. Werkelijk heerlijke carpaccio, super malse kogelbiefstuk en heerlijke zelfgemaakte cheesecake. En niet van die zielige porties. Je kunt ook Gewoon à la carte eten. Ambiance is ook prettig, niet op elkaar gepropte tafeltjes, maar ruimte. Eigenaar loopt benen onder lijf vandaan om jou het naar je zin te maken. Geslaagd!

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ben A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
remcov839, Owner & chef van Las Coronas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 november 2019

Thank you for your lovely comments & review. It makes us feel proud to know you had an amazing time with us. We hope to see you again soon. Andrew & Remco

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Las Coronas bekeken, bekeken ook

Altea, Costa Blanca
Altea, Costa Blanca
 

In Las Coronas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding