Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Het Beste wat Altea te bieden heeft”
Beoordeling van Cafe Opera

Cafe Opera
Geclassificeerd als nr. 8 van 264 Restaurants in Altea
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Europees
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
21 maart 2020 beoordeeld

Of je nu gaat ontbijten of lunchen, Café Opera in Altea is het beste wat je kan overkomen. Het geweldige smaakvolle en verse eten, gecombineerd met super vriendelijke en behulpzame bediening en een concurrerende prijsstelling, maakt Cafe Opera tot een "must" als je ooit Altea in Spanje bezoekt. Dank aan Henk, Sofia, Jasmijn en andere collega's voor de gezellige uurtjes in een fantastische ambiance!!

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PeterGerts
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (621)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 621 beoordelingen

16 maart 2020 beoordeeld

In Café Restaurant de Opera wordt je als gast verwend van het begin tot het einde. Buitengwoon vriendelijke bediening, heerlijke gerechten warm en koud en altijd een persoonlijk benadering waardoor ieder ongeacht zijn of haar nationaliteit zich thuis voelt. Een zeer aanbevelingswaardig etablissement, die je bezocht Moet hebben, tenminste zodra de deuren en het terras weer open mogen.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank transferspain
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een lunch met canard á l'orange om vingers bij af te likken. "Heel mals vlees" had de eigenaar gezegd en dat was ook zo! De kok weet waar hij mee bezig is. Voor de prijs moet je het zeker niet laten! Gaan zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank A426TOmariad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2020 beoordeeld

Deze week twee keer bij de Opera gegeten. Verschillende menu's om goed te kunnen beoordelen of dit het restaurant van Altea is. Nu een tien voor de kwaliteit en een elf voor de klantvriendelijkheid. Een toprestaurant voor een leuke prijs.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 126leenj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 februari 2020 beoordeeld

Henk de eigenaar doet er alles aan om het naar je zin te maken heerlijk eten diverse om de kaart heen ontbijt ooit k niet te vergeten top tent

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank bertuso2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe Opera bekeken, bekeken ook

 

In Cafe Opera geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding