Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helaas niet zo gezellig als verwacht”
Beoordeling van Filarakia

Filarakia
Geclassificeerd als nr. 119 van 242 Restaurants in Kos Town
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
3 weken geleden beoordeeld

We hebben hier zojuist lekker gegeten. We moesten wel lang wachten voordat het eten er was, maar ach het is vakantie dus dat mag de pret niet drukken.Het was niet druk, maar desondanks werden we aan ons lot overgelaten. Toen we klaar waren met het eten kwam er pas iemand. Dit bleek een manager te zijn. We hebben aangegeven dat het eten lekker was, maar dat de penne met zalm wat weinig was, andere portie waren prima. Hierop werd gezegd dat dit de standaard hoeveelheid was. Het wachten op de rekening duurde ook lang, omdat men ons vergeten was. Uiteraard kan dit gebeuren en werd keurig gecompenseerd met een alcoholisch drankje van het huis. Toen we weg gingen kwam er wel iemand naar ons toe. Toen hadden wij er geen zin meer in. We hebben zelfs geen toetje genomen omdat we toch wel teleurgesteld waren.
Een tip: Geef alle gasten even veel aandacht!

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank thet549
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (212)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 212 beoordelingen

4 weken geleden beoordeeld

Heerlijke sfeer, goed eten, personeel weet je enorm in de watten te leggen. Originele gerechten op de kaart en buiten de kaart om ook veel keuze.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Y1962DIbrigittes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Een top restaurant! Het is enorm sfeervol met een ontspannen sfeer. Het personeel is hier altijd gastvrij en vrolijk. Het eten is divers maar van zeer hoge kwaliteit. Het menu bestaat uit een aantal standaard gerechten en een dagmenu met verse gerechten. Het laatst genoemde is naar mijn mening de beste keuze. Zijn hier al een aantal keer geweest en komen hier zeker weer terug.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank mikba1997
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2021 beoordeeld

We hebben geweldige dagen bij FILARAKIA op het strand mogen beleven met een super sfeer en bediening.
s’Avonds genoten van heerlijk sfeer en gerechten. Mooi restaurant met vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Tanja v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wel leuke ambiance maar niet de kwaliteit van eten waar we op gehoopt hadden. Ze hadden stroom storing leken daar wat door in paniek we hebben mochten niet een bestelling plaatsen (er werd ook niet gekeken naar wat wel kon) vlak voordat we op wilde stappen kwam er toch nog iemand die wat wilde regelen (bleek dat ondanks de storing van alles nog wel te kunnen). Dus kans gegeven eten was gewoon niet wat we er van verwacht hadden. Prijs kwaliteit service was niet echt in verhouding

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 67ilonam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Filarakia bekeken, bekeken ook

 

In Filarakia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.