Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima”
Beoordeling van Ideal Snack Bar

Ideal Snack Bar
Geclassificeerd als nr. 43 van 242 Restaurants in Kos Town
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt
4 weken geleden beoordeeld

Lekker eten en prima bediening. Heel vriendelijk. Zeker en aanrader. Prima eten voor volwassenen alsook voor kinderen.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Thomasschollaert1983
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christel475, Marketing van Ideal Snack Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden

Altijd welkom, bedankt voor uw bezoek.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (250)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 250 beoordelingen

16 augustus 2021 beoordeeld

Erg goed eten, voor een leuke prijs! Ontzettend gastvrij personeel en super schoon! Leuke spontane eigenaresse Zoë “and her angels”

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 832marrits
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christel475, Marketing van Ideal Snack Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden
Google-vertaling

The "angels" Thank you

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2021 beoordeeld

Ondertussen al 5 dagen in kos, en dit is de enige restaurant waar wij echt heerlijk heb kunnen eten! Werkelijk een aanrader. De vegaburger was fantastisch.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank anasso174
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christel475, Marketing van Ideal Snack Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden

Zo lief van jullie, tot heel gauw

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2019 beoordeeld

Tof ontvangst door Zoë! Super gastvrouw en ze zorgt voor een lach bij het eten! Burgers zijn heel lekker! Kijk uit bij de hete saus bij de mozzarella sticks (ook erg lekker) !

Bedankt Zoë! Amerikaanse Griek xxx

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Xdnque
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2019 beoordeeld

als je rustig wilt eten moet je daar niet zijn het personeel blijft je aanspreken of het lekker is enz. Overal in Kos gegeten nergens zo opdringerig als hier.
ook zaten er maat 3 stukjes vlees in het pita broodje.
voor 2 pita broodjes friet bier en een cola moest 20.80 euro afgerekend worden en dit is notabene een snackbar dat vonden wij behoorlijk veel. Je ben maar 5 euro meer kwijt in een resteurant op Kos.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jvn10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ideal Snack Bar bekeken, bekeken ook

 
Kos Town, Kos-Stad
Kos Town, Kos-Stad
 

In Ideal Snack Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.