Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
ann d
België

Heel gezellig hotel

5,0 van 5 bollen2 nov 2023 beoordeeld
Hier een week verbleven en pas terug. Is een héél gezellig hotel die tussen de rotsen ligt. Nog nergens personeel geweten die zo vriendelijk is en echt iedereen lacht. Kamers zijn authentiek van stijl met goeie douche in het bad, geen probleem gehad. Eten is lekker 's avonds. 's Middags kan je a-la-carte eten aan de zwembaden en prijzen zijn héél schappelijk. Ligging is ook heel leuk, net aan de boulevard in 5min aan de haven van Puerto de Mogan, die gezellig is met zijn restaurantjes en terrasjes. Wij keren zeker nog eens terug naar dit hotel, heeft echt charme. Bedankt aan iedereen van het personeel om altijd te lachen en alles inorde te krijgen wat we vroegen.
Datum van verblijf: oktober 2023
Kamertip: Alle kamers hebben een goeie ligging.
Reistype: Bezocht met een partner
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Team Cordial, Other van Hotel Cordial Mogan Playa, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 7 nov 2023
Dear annbelgium16,

Your gracious words warm our hearts! The way you describe our Hotel Cordial Mogán Playa nestled among the rocks as "cozy charm" brings a smile to our faces. Our team's warm hospitality is our pride and joy and your recognition means the world to us. Your kind words inspire us to continue delivering exceptional service.

We can not wait to welcome you back and create even more echanting memories together.

Kind regards,
Departamento de Operaciones Cordial Hotels & Resorts
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Algotels
  • eDreams
0.3 km van Hotel Cordial Mogan Playa
Gratis parkeren
Zwembad
  • StayForLong
  • Lol.travel
0.6 km van Hotel Cordial Mogan Playa
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.7 km van Hotel Cordial Mogan Playa
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 33
  • Expedia.com
    € 35
0.3 km van Hotel Cordial Mogan Playa
Gratis wifi
APT.D. Terraza privada con vistas al mar
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
0.6 km van Hotel Cordial Mogan Playa
Gratis wifi
Aan het strand
  • Priceline
  • Vio.com
0.7 km van Hotel Cordial Mogan Playa
Zwembad
View from the roof terraces all around us and out to the cliffs and sea
  • Lol.travel
0.8 km van Hotel Cordial Mogan Playa
Gratis wifi
Zwembad
Лас Брисас Моган Апартаменты (спальня)
    0.6 km van Hotel Cordial Mogan Playa
    Gratis wifi
    Pension Playa
    • Priceline
    • Agoda.com
    0.7 km van Hotel Cordial Mogan Playa
    Gratis wifi
    • Priceline
    • Agoda.com
    2.5 km van Hotel Cordial Mogan Playa
    Meer hotels in Puerto de Mogan bekijken
    Beoordelingen (5.624)
    Beoordelingen filteren
    5.624 resultaten
    Waardering van reizigers
    4.170
    1.129
    248
    44
    33
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    4.170
    1.129
    248
    44
    33
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    1 - 6 van 5.624 beoordelingen
    Beoordeeld op 9 oktober 2023

    Het hotel is bijna 20 jaar oud. Hoewel het goed onderhouden wordt, begin je dat wel hier en daar te zien in details. De kamers zijn ruim met bad/douche. Personeel is heel vriendelijk. De gigantische tuin vol planten en palmbomen is uniek en bijzonder aangenaam om in rond te wandelen.
    Het zwembad is heel mooi en goed van temperatuur. Er is zelfs een voorziening om te douchen voor je vertrek indien je niet meer op de kamer kan. Koffers kan men in bewaring geven.

    Het restaurant is recent deels gerenoveerd. Er zijn plaatsen in de grote zaal maar ook in de tuin. Die zijn het leukst want het is er veel minder druk en lawaaierig. Hiervoor moet je wel aandringen om er voor 's avonds een vaste plaats gedurende het ganse verblijf te krijgen. De buffetten zijn ruim. Dessertbuffet is top. Het ontbijtbuffet is ook prima met veel keuze.
    Het dinerbuffet zou o.i. beter kunnen. Het is ook uitgebreid maar bv de vis die ter plaatse wordt gebakken zou beter kunnen. Men zou voor variatie beter dagelijks met 1 thema werken, aangevuld met de gewone zaken.
    De wasserij hebben wij geprobeerd. We kregen de kleding dag erna mooi gewassen terug tegen een prijs van 4 à 5 EUR per stuk. Helemaal zijn geld waard.
    Bediening in de grote zaal kan op sommige dagen wel wat sneller.

    Animatie om 21.30 u is oké. De ene keer al beter dan de andere.

    Tip : doe eens de rondleiding in het hotel mee. Dat wordt wekelijks gedaan en duurt 1 à 1,5 uur. Bijzonder interessant. Ondergronds is 1 km (!) gangen zodat het personeel zo min mogelijk tussen de gasten moet doorlopen.
    De ondergrondse installaties, keuken en wasserij zijn indrukwekkend.

    Hotel is zeker een aanrader ! Wij zijn er nu 3 x geweest en komen zeker nog eens terug.

    Kamertip: Bij warme periodes kan je beter in blok 4000 en 5000 zitten. De zon staat er geen enkel moment op het terras.
    Datum van verblijf: oktober 2023
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Service
    1  Bedank Lydia M
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Team Cordial, Other van Hotel Cordial Mogan Playa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2023
    Google-vertaling

    Dear Lydia,

    We would like to express our sincere gratitude for taking the time to share your detailed and insightful feedback regarding your third stay at our Hotel Cordial Mogán Playa!

    It is heartening to learn how much you enjoyed and we are especially pleased for highlighting the value of our weekly hotel tour. We take great pride in showcasing the intricacies of our operations and we are glad to hear that you found it both interesting and informative.Furthermore, your comments regarding the restaurant and buffet offerings are duly noted and we appreciate your suggestions for enhancement.

    Your loyalty, having visited us three times, is a testament to the trust you place in us and we are thrilled to know that you intent to return. We consider it a privilege to have you as our guest and we look forward to welcoming you back in your next visit.

    Is there is anything further we can do to enhance your future stays, please do not hesitate to let us know. We are committed to continuously improving our services to ensure every stay is exceptional.

    For many more excellent times!

    Kind regards,
    Departamento de Operaciones Cordial Hotels & Resorts

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 6 oktober 2023 via mobiele applicatie

    We zijn juist terug van een 3 de bezoek. Ditmaal is ook mijn schoonzuster meegekomen en ook voor haar was het een aangename verrassing .
    Bij het binnenkomen zie je gelijk de mooie gezellige lobby We kregen een kamer in blok 6 op de 2 de verdieping , mijn schoonzus kreeg een kamer een verdieping hoger. De kamers zijn niet echt modern maar hebben hun eigen charme Enig nadeel er is geen inloop douche Zoals altijd aten wij in de patio met uitzicht op het water , aangenamer zitten en mooier dan het grote restaurant Het personeel was er rustiger en efficiënter dan de laatste keer. . Ondanks verschillende reviews waar geklaagd wordt dat het eten achteruit gaat, vonden wij de kwaliteit hetzelfde Er is veel keus al mag het iets verfijnder zijn. Wij hebben een keer het diner omgeruild voor de lunch a la carte in het zwembad restaurant Je krijgt hiervoor een korting van 50%
    Het hotel en zeker de tuin blijft ons verbazen met al zijn mooie hoekjes en de vele verschillende planten en bomen.
    Het zwembad dichtst bij de lobby was heerlijk rustig, weinig kinderen en je vindt altijd wel een plaatsje
    Misschien een suggestie::de lobbybar openen tijdens de dag ( nu gaat hij pas open om 17.30) en ook wat extra personeel achter de bar tussen 19.00-20.30 en de zwembadbar openhouden tot 18.30
    We komen binnen een paar maanden zeker terug

    Datum van verblijf: september 2023
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank jacqueline56319
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Sylke Gnefkow, Other van Hotel Cordial Mogan Playa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 oktober 2023
    Google-vertaling

    Dear Jacqueline,

    Thank you for choosing to stay with us for the third time! We are delighted to hear that your visit was yet another enjoyable one (and it is wonderful that you sister-in-law also had a pleasant surprise during her stay!) How nice to know that our lobby, a sanctuary of charm, captured all your attention.

    We will share all your good words with our chefs as we strive for culinary constancy and are delighted it resonated with you.

    We eagerly await your return in the months ahead.

    Warm regards,
    Departamento de Operaciones Cordial Hotels & Resorts

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 4 augustus 2023 via mobiele applicatie

    Heerlijk fijn hotel met rustige ligging in Puerto Mogan. Zou wel een auto aanraden om verder het eiland te verkennen. Deze kan prima staan in de ondergrondse parkeergarage. Kamer zijn klassiek ingericht maar zeer compleet en bedden liggen heerlijk. Schoomaak dagelijks deed het top. Ook het extra bed voor onze zoon was een echt bed en geen bedbank. Wij hadden een kamer op de 5e etage in de reeks van 1528-1531. Top uitzicht op de bergen en zwembad. Halfpension was heerlijk, alleen persoonlijk vind ik voor 2 weken wat minder, want buiten de deur kan je ook heerlijk eten. Ook de restaurants voor een middaglunch zijn prima. Wij hebben ook vaker bij El Patio even wat tapas in de middag gegeten. Want echte tapas miste ik bij het buffet. Avond entertainment en kinderdisco waren ook erg leuk. En overdag ook genoeg entertainment voor de Kids. Het zwembad was heerlijk.

    Enige nadeel complex was toch het reserveren van de bedjes. Wij vertikken het om dat te doen, maar je ziet echt mensen als betrapte kinderen toch wel stiekem de bedjes te reserveren. Beetje gek als toch het hotel je vriendelijk verzoekt dit niet te doen.

    Enkele nadeel van onze kamer was. Airco koelde af en toe onvoldoende. Koelkast was wel aan vervanging toe en onze douche werd af en toe gloeiend heet. Dus let op met kleine kinderen blijf erbij tijdens het douchen. Verder een top tijd gehad en wij komen vast een keer terug. 🥰

    Kamertip: Huur een auto. Als je van diversiteit houdt neem dan alleen logies en ontbijt want in de omgeving genoeg leuke eetgelegenheden om avonds te eten.
    Datum van verblijf: juli 2023
    Reistype: Reisde met familie
    1  Bedank KvdA81
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Tanja Tremmel, Other van Hotel Cordial Mogan Playa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2023
    Google-vertaling

    Dear KvdA81,

    Your feedback is like a tresasure trove of insights! We are absolutely thrilled to hear that you stay at our Hotel Cordial Mogán Playa was such a great experience that it has been worth every second. It sounds like you relished every flavor-filled moment and we are more than glad to know that the delicious half-borad option certainly seem to have hit the mark.

    While we are sincerely sorry for any inconvenience you encountered with the sunbed reservation process and the occasional quirks in your room, we are genuinely grateful for your understanding. Please know that we will take timely action to improve, immediately, these areas where we have failed.

    Undoubtedly, your plan to return warms our hearts and we can not wait to welcome you back with even more delightful experiences in store.

    Best regards,
    Departamento de Operaciones Cordial Hotels & Resorts

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 22 juli 2023 via mobiele applicatie

    Prachtig hotel op een centrale ligging. Mooie plek
    om het eiland te ontdekken. Fijn ontbijt in het mooie Tamaraqua restaurant in een koloniale setting. Diner is over het algemeen ook erg goed. Mooie zwembaden. Comfortabele kamers, wel wat gedateerd maar passend bij de sfeer. Overal is het personeel geweldig. Je voelt je hier echt welkom. Ook fijn zijn de parkeerkelders. Nooit stress om een parkeerplaats te vinden. Kleine doorn in het oog blijft het reserveren van de ligbedjes aan het zwembad. Er is daar genoeg plaats dus het is niet nodig. Als het hotel daarin de gasten die dit doen helpt op te voeden is het helemaal perfect. Voor ons staat in ieder geval onze zomer bestemming voor volgend jaar alweer vast.

    Kamertip: De weekenden zijn druk met Spaanse gasten. De weekdagen heerlijk rustig.
    Datum van verblijf: juli 2023
    Reistype: Reisde met familie
    1  Bedank Wanderer65881791706
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Tanja Tremmel, Other van Hotel Cordial Mogan Playa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2023
    Google-vertaling

    Dear JG Aartsen,

    Thank you for your wonderful review! We are delighted to hear that you had a great experience at our Hotel Cordial Mogán Playa and we are very grateful for all the good comments you have made about our rich gastronomic offer, our rooms, pools and staff. What a pleasure to know that we have fulfilled our mission and that you felt very welcome during your stay.

    You also have our commitment that we will continue to work hard to ensure calm and organisation in the pool area. This is a delicate issue that we encounter every summer and on which we work hard to obtain better and better results. We will continue to review our working mechanisms to achieve perfection also in this area.

    Once again, thank you very much for your glowing feedback and for choosing us as your summer destination for the next year. We are honored by your loyalty and eagerly await your return.

    Kind regards,
    Departamento de Operaciones Cordial Hotels & Resorts

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 17 juni 2023

    Wat een fantastisch hotel. Vriendelijk personeel, schoon, en prachtich aangelegd. Heerlijk om hier tot rust te komen. Het eten is een belevenis apart, zo lkker en vers... Dit was de 2e keer dat ik daar was en hebben alweer voor September geboekt... Echt Geweldig...

    Datum van verblijf: mei 2023
    Reistype: Reisde met vrienden
    Bedank Frank S
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Tanja Tremmel, Other van Hotel Cordial Mogan Playa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2023
    Google-vertaling

    Dear Frank S,

    Thank you for choosing to visit us for the second time and for your warm comments! We are excited to read that you were well taken care of by our talented staff. Our team members constantly put lots of energy and passion into creating memorable experiences for our guests and we are glad to know that we succeeded.

    We will also make sure that the Chefs and all the entire restaurant team receive your high praise, as it will certainly make their day. Thank you very much.

    We look forward to welcoming you again the next September!

    Kind regards,
    Departamento de Operaciones Cordial Hotels & Resorts

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Meer beoordelingen bekijken