We kozen dit jaar voor een relax-vakantie en hadden met Astir Odysseus de beste keuze gemaakt. Onze maisonette was top, vooral de ligging was fenomenaal (kamer 602). Iedere morgen wakker worden met het gezapige geluid van de golven, wat wil je nog meer? Of het moet vanuit je gedeeld zwembad lekker lui turen naar diezelfde zee zijn. Of misschien 's morgens om half acht al een plonsje te kunnen maken. Het eten in de beide restaurants was voor ons meer dan voldoende. Iedere dag was er aandacht voor de plaatselijke keuken en dat vind ik fenomenaal. Ook het personeel werkt er zich in het zweet (this ones for you, my friend Saimir) om je te laten genieten. Van de poetsdame die vriendelijk goeiedag komt zeggen, tot de barman die zelf een voorstel doet over je volgende cocktail. Na een jaar hard werken hadden we nood aan wat 'us-time' en die hebben we echt wel gekregen. Het hotel is zeker en vast een aanrader voor mensen die hun batterijen willen opladen. Maar ik heb ook wel bewondering voor de manier waarop het hotel inzet op ecologisch denken, in heel veel kleine maatregelen.
Αστήρ Οδυσσέας, κερδίσατε τις καρδιές μας, σίγουρα θα επιστρέψουμε ξανά. Σας ευχαριστούμε από το έξι μηδέν δύο