Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
34 US$
View deal
Gratis annuleren tot 23/04/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
34 US$
View deal
Gratis annuleren tot 24/04/21
Trip.com
34 US$
28 US$
View deal
BESPAAR 6 US$
Gratis annuleren tot 23/04/21
Hotels.com34 US$
Priceline34 US$
FindHotel34 US$
alle 13 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (273)
Beoordelingen filteren
273 resultaten
Waardering van reizigers
207
37
18
6
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
207
37
18
6
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 273 beoordelingen
Beoordeeld op 31 juli 2018 via mobiele applicatie

Wat een lekker plekje! Mooi parkje, leuke kamers/huisjes, zwembad in het midden. Goed ontbijt dat je zelf kunt kiezen en vers gemaakt wordt. Heel attent en vriendelijk personeel. Goede fietsen met mandje. Zeker een plek om terug te komen en kort erg dat we nog 3 dagen verlengen door weersomstandigheden en geen fast boats.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank 829catos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belukar , Owner van Belukar Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2018
Google-vertaling

Hi Cato S

Thank you so much for taking the time to share your experience at Belukar. We are delighted that you enjoyed your stay and that you loved the rooms, pool and breakfast.

We very much hope that you will come back to stay with us some time.

The Belukar Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2018 via mobiele applicatie

5 nachten verbleven in belukar, hoge verwachtingen gelet op de recensies op tripadvisor. Accommodatie in zijn geheel
Is prachtig, mooie kamers mooi zwembad en rustig gelegen ten opzichte van de drukte. Personeel vonden wij erg onvriendelijk en heel anders als dat wij in bali gewend waren. Fietsen gehuurd bij het hotel omdat het anders echt te ver lopen is naar de bewoonde wereld. Fietsen vragen ze zich 40k voor per dag, maar deze vallen nog net niet uit elkaar als je ernaar kijkt. Ondanks dat het voor Nederlandse begrippen niet veel geld is, vonden wij de prijs kwaliteit niet helemaal in verhouding. Kamers waren erg gehorig, wij hoorden de buren op normaal niveau gewoon letterlijk praten. Het bed kraakte enorm, bij iedere beweging.

Ontbijt was redelijk. Bij vertrek gevraagd of er een taxi geregeld kon worden tot aan de haven. In de mail van het hotel stond dat de prijs hiervoor nooit meer dan 100 k mocht zijn. Toen wij taxi vroegen was plots 150 k en moesten wij zelf maar onderhandelen over de prijs. Uiteindelijk nadat wij hen gewezen hadden op hun eigen mail, kon het opeens toch voor 100k
In potentie een prachtige locatie, maar t zijn net die kleine dingen die het voor ons tot net niet maakte!!

Datum van verblijf: mei 2018
Bedank joenkampioen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belukar , Owner van Belukar Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2018
Google-vertaling

Hi Joenkampioen

Thank you very much for taking the time to share your opinions on Trip Advisor.

We’re so pleased that you thought the accommodation was lovely with nice rooms. It’s unfortunately that this alone did not count for a higher review score from you.

I am surprised that you found the staff to be unfriendly, since the majority of our other guests (as expressed in their feedback) find them to be nothing other than friendly and extremely helpful.

With regards to the bicycles, we are sorry that you were not happy with the quality. Our existing bikes have received a full service, and we have ordered a new fleet of bikes which will hopefully be arriving soon. We charge the cheapest bicycle rental on the island (and I guarantee that our bikes are in much better condition than most). We have found that charging a minimal fee for the bikes is important, because when we have given them out for free in the past, guests have not put a value on them and have not taken care of them and resulted in many bikes being stolen.

You are the first guest that has ever complained about the rooms being noisy. This has never been an issue before. Perhaps you had particularly loud neighbors? We will ensure that all of the beds are checked and serviced.

I would also like to mention here that the hotel has absolutely nothing to do with the horse cart prices. We have advised our guests a fair rate to negotiate, but ultimately we have no control over what the drivers charge. If you took a public taxi from a hotel in Bali and the driver tried to overcharge you, this wouldn’t be the fault of the hotel. Our staff are always happy to help arrange a price for our guests, and in your case, I’m very pleased that they were able to help you, but it is completely down to the driver.

Thanks again for the review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 november 2016 via mobiele applicatie

Het complex is vrij nieuw oktober 2014.
De afstand naar het drukke gedeelte is ongeveer 10 minuten met de fiets.
Fietsen zijn te huur en 's avonds krijg je een lampje .
Het fietsen gaat redelijk goed alleen opletten i.v.m onverhard wegdek.
De eigenaren van het complex zijn Engelse en erg vriendelijk/behulpzaam.
Het ontbijt is ala carte en erg goed.
Er is een redelijk groot zwembad aanwezig met genoeg ligbedden.
Het personeel is zeer vriendelijk/behulpzaam.
De KEUKENPRINSES Hijriah is geweldig en maakt heerlijke maaltijden .

Datum van verblijf: november 2016
Bedank 570EricP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sarah B, Owner van Belukar Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 december 2016
Google-vertaling

Thanks so much for your wonderful review. We’re delighted that you enjoyed your stay with us. We’re glad that you enjoyed your breakfast and the resort amenities.
Princess Hijriah is delighted with her mention, and we have passed on your wonderful comments to the rest of the staff.

We really appreciate your review and will be delighted to see you again some time.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2016 via mobiele applicatie

Heel leuk hotelletje met 12 kamers gelegen rond een fijn zwembad. Ligt aan de rustige kant op gili trawangan wat zeker pluspunt is! Je bent op 5 min aan de kant waar je de prachtige zonsondergang kan zien en ongeveer 15 min wandelen naar andere kant voor de 'strip' met bars. Ontbijt is a la carte. Zeker oke. Alleen soms lang wachten, ook als je er luncht. Heel vriendelijk personeel. Super mooie kamer met geweldige badkamer die 'half buiten' is. Ook gratis handdoeken aan zwembad. Super!

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank AnnVerrezen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sarah B, Owner van Belukar Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2016
Google-vertaling

Hi AnnVerrezen

Thank you so much for taking the time to review us on Trip Advisor. We’re pleased that you enjoyed your stay at the hotel.

I’m glad that overall you enjoyed your stay. With regards to the timing of the food, everything is prepared from fresh. Nothing is pre-prepared so it does take a little more time. I will pass on your feedback to the kitchen though and ask them to be more timely in future. Thank you for this information.

We wish you a safe onward trip and will hope to see you again in the future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2016

Het resort ligt heel rustig en ligt tevens een beetje afgelegen. De villa's zijn mooi en ruim ingericht en de badkamer was erg gaaf met een regendouche! In het midden van de villa's ligt een heerlijk zwembad met voldoende ligbedden. Het ontbijt was prima met keuze van de kaart! Ook andere gerechten zijn lekker. Wij konden (hoogseizoen) gratis fietsen meenemen van het resort om het eiland te verkennen. Gili T is een super relaxed eiland met een fijn sfeertje en veel jonge mensen. Wij hebben er een heerlijke tijd gehad!

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank D0204
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken