Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
25 US$
View deal
Gratis annuleren tot 01/05/21
Booking.com
28 US$
View deal
Gratis annuleren tot 30/04/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
FindHotel
42 US$
21 US$
View deal
BESPAAR 21 US$
Expedia.com25 US$
Priceline23 US$
StayForLong42 US$
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (878)
Beoordelingen filteren
878 resultaten
Waardering van reizigers
266
285
168
93
66
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
266
285
168
93
66
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 878 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2019 via mobiele applicatie

Veel van de huisjes kunnen niet worden verhuurd vanwege achterstallig onderhoud. Dit komt niet alleen door de aardbeving. Eten bestellen vergt geduld, en als het komt is het vaak verkeerd. Dan wordt de schuld van gebreken aan ons huisje, ons in de schoenen geschoven nadat we de deur niet meer dicht kregen. Het is jammer, met een beetje extra kan je hier een fantastische tijd hebben!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank yorickd888
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oceanoresort, General Manager van Jambuluwuk Oceano Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2019
Google-vertaling

Dear yorickd888,

I would like to thank you for sparing your time to bringing your stay experience to my attention. Allow me to express my sincere apology for the inconvenient you had. Guest satisfaction is our utmost priority and I feel regret we have let the service down especially on the hotel facility. I have discussed these valuable comments with the departments concerned to ensure such situations will not re-occur in the future. Do let me know directly to gm.oceano@jambuluwuk.com for your upcoming visit and I will ensure your stay to be a great holiday escape.

Best Regards

Made Sriasih
General Manager - Jambuluwuk Oceano Gili trawangan

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2019 via mobiele applicatie

Als je van plan was te gaan eten bij het restaurant van dit hotel kan je beter besluiten om de zee in te springen en zelf de vis te vangen en bereiden. De bediening is traag en voelt onervaren aan.
In andere woorden 3 keer bout.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank kjeldb2000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oceanoresort, General Manager van Jambuluwuk Oceano Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2019
Google-vertaling

Dear kjeldb2000,

I would like to thank you for sparing your time to bringing your stay experience to my attention. Allow me to express my sincere apology for the inconvenient you had. Guest satisfaction is our utmost priority and I feel regret we have let the service down especially on the hotel facility. I have discussed these valuable comments with the departments concerned to ensure such situations will not re-occur in the future. Do let me know directly to gm.oceano@jambuluwuk.com for your upcoming visit and I will ensure your stay to be a great holiday escape.


Best Regards

Made Sriasih
General Manager - Jambuluwuk Oceano Gili trawangan

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2019 via mobiele applicatie

Het huisje is leuk en goed onderhouden de bedden liggen lekker en airco werkt prima.
Ontbijt start om 7 dus met kids is dat fijn. Je kunt uit lokale maaltijden kiezen en verse pancake en wafels ook worden er eitjes voor je gebakken bij een eggstation.
Het personeel is super vriendelijk, wel werken er veel jonge trainees die zeer slecht Engels spreken.

Maar het zwembad man o man wat slecht onderhouden. De foto die je ziet bij het boeken ( met de huisjes naast het zwembad) ligt niet aan het strand maar achterin het resort wat prima is maar daar zit dus zout water in. En het andere zwembad ligt wel aan de kant van het strand en is zoetwater en groot maar veel tegels liggen los en om het bad ook het hout en er steken spijkers uit. Wij alle 6 (2 kids van 3 en 7) hadden wondjes en schrammen aan voeten en benen één toerist sprong tegen een bad rand en kon meteen afgevoerd worden naar het ziekenhuis voor een erge wond aan zijn knie. Doordat de tegels aan de badrand zo scherp zijn als messen.
Ook zijn beide barren in de baden lege putten voor rotzooi geworden verwacht niet een drankje te kunnen drinken op een krukje in het zwembad want de barren zijn leeg.
Op het eerste gezicht lijkt er niets mis met de baden tot je goed gaat kijken.

Voor kids is er wel een speeltuintje en overal staan mooie beelden van dieren.
Je kunt ook fietsen huren maar op andere plekken op het eiland kun je er huren van betere kwaliteit.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank rozezebra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oceanoresort, General Manager van Jambuluwuk Oceano Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2019
Google-vertaling

Dear rozezebra,

Greetings From Jambuluwuk Oceano Gili Trawangan Resort!

I would like to thank you for sparing your time to bringing your stay experience to my attention. Allow me to express my sincere apology for the inconvenient you had. Guest satisfaction is our utmost priority at Jambuluwuk and I feel regret we have let you down especially on the hotel area. I have discussed these valuable comments with the departments concerned for improvement Do let me know directly to gm.oceano@jambuluwuk.com for your upcoming visit and I will ensure your stay to be a great holiday escape. Once again thank you very much for you, willing to visit Gili island after a big disaster and have a good day ahead.

Best Regards


Made Sriasih
General Manager Jambuluwuk Oceano Gili trawangan

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2019 via mobiele applicatie

Prima resort. Vriendelijk personeel. Kamers zijn wat gedateerd maar de bedden lagen heerlijk. Ontbijt vond ik goed en er was voldoende keus. Je kan op het eiland prima relaxen. Het resort ligt aan de rustige kant van Gili en dat vonden wij heel fijn. Met de fiets zit je zo in de drukte. Toch was de sfeer leuk en waren er genoeg restaurantjes in de omgeving

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 874dennisl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oceanoresort, General Manager van Jambuluwuk Oceano Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2019
Google-vertaling

Dear 874dennisl,

Greetings From Jambuluwuk Oceano Gili Trawangan Resort!

I would like to thank you for sparing your time to bringing your stay experience to my attention. Allow me to express my sincere apology for the inconvenient you had. Guest satisfaction is our utmost priority at Jambuluwuk and I feel regret we have let you down especially on the hotel area. I have discussed these valuable comments with the departments concerned for improvement. Do let me know directly to gm.oceano@jambuluwuk.com for your upcoming visit and I will ensure your stay to be a great holiday escape. Once again thank you very much for you willing to visit Gili island after a big disaster and have a good weekend ahead.

Best Regards

Made Sriasih
General Manager - Jambuluwuk Oceano Gili Trawangan

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2019 via mobiele applicatie

Wij waren drie nachten in dit resort. Nog geen hoogseizoen dus heerlijk rustig. Mooie ruime en schone kamers. Personeel veel stagiaires die nog niet zo goed engels spraken maar doen er alles aan om je het naar je zin te maken. Gelegen in rustige deel van het eiland met fijne restaurants op loopafstand en allemaal aan het strand gelegen. Hoofdstraat op kleine 10 min fietsen dus prima te doen.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marielle S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oceanoresort, General Manager van Jambuluwuk Oceano Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2019
Google-vertaling

Dear Marielle S,

Warmest Greeting from Jambuuwuk Oceano Gili Trawangan!

I am thrilled to read the kind review that you had such a memorable stay with us. All of us work very hard to make the guest have the most memorable stay during their holiday with us. Thank you for choosing us as your holiday destination in this part of the world and really look forward to your return at soonest.
Do let me know directly to gm.oceano@jambuluwuk.com for your upcoming visit and I will ensure your stay to be a great holiday escape.

Best Regards


Made Sriasih
General Manager Jambuluwuk Oceano Resort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken