Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
107 US$
View deal
Hotels.com
107 US$
View deal
Booking.com
117 US$
73 US$
View deal
BESPAAR 44 US$
Priceline82 US$
eDreams73 US$
Trip.com117 US$
alle 12 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (175)
Beoordelingen filteren
175 resultaten
Waardering van reizigers
92
60
10
5
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
92
60
10
5
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 175 beoordelingen
Beoordeeld op 1 augustus 2019 via mobiele applicatie

Dit fijne kleinschalige resort ligt direct aan het strand. Je kunt hier heerlijk snorkelen en misschien zelfs een schildpad spotten! Ze hebben fijne grote kamers met een heerlijk bed en grote badkamer met inloopdouche. De menukaart is top met goede prijzen en lekkere gerechten.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ymevanderlugt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2017

Wij hebben hier heerlijk aan het strand gelegen. Het is een aanrader als je wilt relaxen en snorkelen (wij hebben meerdere malen schildpadden gespot). Je kunt hier gratis gebruik maken van de ligbeden mits je in ieder geval een lunch bestelt! De bedjes zijn heerlijk en de jongens die op het stand bedienen zijn heel aardig en regelen alles voor je! Er is altijd tijd voor een praatje en een grapje.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NienkeS298
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2017 via mobiele applicatie

Top lokatie met fantastische kamer en heerlijk zwembad. Zeer vriendelijk personeel. Uitstekend eten en uitgebreid ontbijt. Een echte aanrader!! Na een zoektocht langs het strand viel ons dit hotel op. Opgeruimd, mooie uitstraling en vriendelijke mensen. Na het zien van de kamer en een korte onderhandeling over de kamerprijzen waren wij er snel uit. Extra pluspunt zijn de bedjes op het strand. Wel is het verstandig om waterschoenen aan te doen als je de zee in gaat. Het koraal is hier scherp en veel aanwezig.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank florisv395
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2017 via mobiele applicatie

We zijn hier 2x neergestreken voor snorkelen. Je krijgt hier gratis ligbedden als je ook drankjes bestelt en eventueel een lunch. Vriendelijke bediening!
Uitzicht op Gili Meno en Lombok is prachtig.
Je kunt hier overal maskers en flippers huren en evt kleine of grote trijsen maken met een glassbottom boat.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Teriben
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 november 2015 via mobiele applicatie

We hebben hier een aantal keren ontbeten, geluncht en avondeten gehad. Het eten was
heerlijk. De bediening was ook vriendelijk, maar vergaten steeds dingen te brengen en hadden moeite met het opnemen van bestellingen omdat ze veel niet begrijpen. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Ik zou er zeker weer heen gaan!

Datum van verblijf: november 2015
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank O K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken