Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
24 US$
View deal
Gratis annuleren tot 23/04/21
Booking.com
24 US$
View deal
Gratis annuleren tot 17/04/21
Hotels.com
24 US$
View deal
Gratis annuleren tot 23/04/21
Priceline24 US$
CheapTickets24 US$
eDreams24 US$
alle 12 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (496)
Beoordelingen filteren
496 resultaten
Waardering van reizigers
314
110
42
17
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
314
110
42
17
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 496 beoordelingen
Beoordeeld op 5 april 2018

2 nachten verbleven 2 verschillende kamers gehad doordat we nacht bijboekte
kamer in nieuwe gedeelte (kamernummers vanaf 100) was echt top
kamer in oude gedeelte (kamernummers vanaf 01) was goed alleen steeds last van riool geur.
dit probeerde men op te lossen door met geurverfrisser te spuiten (wat maar even hielp)

topper voor beginnende duikers

+ ontbijt was echt zeer lekker verzorgt en uitgebreid
+ duik faciliteiten en opleiding top
+ locatie op het eiland !
+ zetels/banken rond het zwembad

- geur overlast in kamers (oude gedeelte)
- geluidsoverlast van de nabij gelegen moskee

Kamertip: kamers in nieuwe gedeelte (kamernummers beginnende vanaf 100)
Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank WernerVBelgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trawangan D, Manager van Trawangan Dive Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2018

Hi WernerVBelgium

Heel erg bedankt voor het nemen van de tijd om zo'n detailsoverzicht te schrijven. We zijn zo blij dat je zo'n goed verblijf hebt gehad. We zijn heel blij dat je onze nieuwe standaardkamer leuk vindt. Onze excuses dat uw kamer rook. We zullen er absoluut voor zorgen dat we dit probleem onderzoeken en oplossen.

We zijn blij dat je van het ontbijtbuffet hebt genoten.

We zijn heel blij dat je een geweldige duikervaring hebt gehad en je hebt genoten van de faciliteiten in het resort.

Hopelijk zien we je in de toekomst nog een keer.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2017 via mobiele applicatie

Prima kamers verzorgd door ediss berless iedere dag vers water en schone handddoeken en bedddegoed en natuurlijk verse bloemetjes op bed geweldig.Mooie duiken gemaakt met ozan liefst 20 stuks het personeel was zeer vriendelijk.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Bert H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TrawanganDive, Guest Relations Manager van Trawangan Dive Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 november 2017
Google-vertaling

Hi Bert,

Thanks for taking the time to write us a fantastic review. We really enjoyed having you guys around the resort, you became one of the family!

Kind Regards,

The Trawangan Dive Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2017

Schone kamers. Vriendelijke receptionist en een goede locatie. Het ligt tegenover het strand. Enige minpunt is het personeel dat bij het ontbijt staat. Ze waren alleen maar met elkaar aan het praten..

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank LestariNur
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TrawanganDive, Manager van Trawangan Dive Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 augustus 2017
Google-vertaling

Hi LestanNur,
Thanks very much for taking the time to review Trawangan Dive. We have just opened our brand new restaurant Fat Cats, so rest assured, the waiting staff have received a great deal of trauining and i think if you come back and see us again, you will be very pleased with their progress!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2016 via mobiele applicatie

Hotel is niets op aan te merken. Kamer wordt dagelijks schoon gemaakt en nieuwe handdoeken. Mike (de eigenaar) mailt je keurig allerlei info voorafgaand aan je verblijf. Wij hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt. Zo heeft hij ons vervoer van en naar het hotel geregeld en kregen we dit per mail allemaal bevestigd. Helaas hem zelf niet mogen zien/ontmoeten tijdens ons verblijf. Jammer!

Klein minpuntje is dat je naast de moskee zit en deze roept zeker 3x per dag om met een versterker. En dan is het niet 5 minuten maar echt wel een half uur. Mocht je dit vervelend vinden. Kies dan voor een ander hotel.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ninajok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TrawanganDive, Manager van Trawangan Dive Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2016
Google-vertaling

Hi Nina, thanks so much for taking the time to write this review! Delighted to hear you enjoyed your stay here with us and we do very much hope you will be back to see us again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2016

Dive resort is erg commercieel opgezet,veel duikers op een kluitje en alles moet vlug,vlug,vlug.... Arrogante leiding.
De eerste duik die wij maakten viel letterlijk in het" water",er ging een Australiër met ons mee die waarschijnlijk heel lang niet had gedoken ,dus het lukte hem niet om mee te komen . Iedereen wordt dus maar in het water "losgelaten" zonder goede voorbereiding . Het gaat hier echt om geld verdienen!!
De dive masters zijn wel hele vriendelijke jongens. (Locals).

Het eten is overigens wel heerlijk en de bungalow is netjes,heerlijke buitenbank.Wel opgesloten gevoel,je zit naar een muurtje te kijken en het tuintje staan een paar zielige plantjes.

Zwembad is niet uitnodigend om te gaan zwemmen,aan de straat. Wordt alleen gebruikt voor de (massale )duikklassen.

Kamertip: Neem een kamer met een buitenbank.Wel ,anders heb je twee harde stoelen.
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank sjaakencecile
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TrawanganDive, Manager van Trawangan Dive Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 oktober 2016
Google-vertaling

Hi There,

Thanks very much for taking the time to write this review.

Trawangan Dive is indeed a very popular and therefor busy dive center. All of our Dive Masters give a thorough briefing and supervise a pre dive safety check before entering the water. If English is not your native language it is possible that you did not hear / understand all of the briefing you were given. Our guides are very experienced in the area and would never “release” divers into the water unless they are ready.

We always offer a refresher to people who have not dived for 12 months or more. If the diver you mentioned refused a refresher (they do cost a little extra) or was not accurate about how long it has been since his last dive, there is little we can do about that!

You are not trapped in the garden; you are welcome to go for a walk any time you would like ☺

The pool is indeed used for training. Trawangan Dive is a dive center so yes; the pools are used for training divers.

Next time, avoid the crowds of high season and come and see us in low season. The diving is style great and there are WAY less people on the island. Happy diving and thanks again for the review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken