Na de lovende recensies te hebben gelezen, hier gegeten en ben gemengd positief. Helaas was er geen tafel meer aan strand voorradig, zag er romantisch uit, maar dan moet je dus echt van te voren reserveren. Wij kregen een plekje boven op balkon. Interieur en kleding van bediening is goed verzorgd, maar dit restaurant verdient geen ster! Waarom niet? Goedkope papieren servetten ipv linnen! Hier serveren ze rode wijn uit de koelkast, zoals in de meeste restaurants in Indonesië. Een restaurant met klasse zou dat niet in zijn hoofd halen! De bediening was vriendelijk en attent, maar wij moesten net iets te lang op de kaart wachten. Gelukkig kregen wij wel regelmatig attent water bijgeschonken. De geprezen carpaccio was onderbedolven door net iets teveel rucola die samen met de kaas qua smaak overheerste, en 4 hele gebakken knoflookteentjes is wel een beetje té...verdiende een 6je. . Bediening kon bij het hoofdgerecht met moeite uitleggen wat de pastry bij de steak betekende, maar het gerecht was met de spinazie en jus/saus overheerlijk. Dit gerecht verdiende voor mij een 9, omdat ik van rood gebakken vlees hou. Maar een beetje klasserestaurant zou vragen of je je biefstuk 'rare', 'medium ' of 'weldone' wilt. Ik hou van sperziebonen die knapperig zijn, maar deze waren nóg net iets te rauw. Helaas.....
Alles bij elkaar genomen: er zijn hier op Gili Trawangan veel goede restaurants die voor minder geld ook heerlijk kunnen koken.
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.