Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heeeeeerlijk gegeten! Goede instagram spot!”

Hellocapitano Lifestyle Cafe
Geclassificeerd als nr. 1 van 7 Dessert in Gili Trawangan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 1 US$ - 9 US$
Gegevens restaurant
21 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Lekkere toast met avocado en crepe en pannekoeken. Porties lijken klein maar zijn goed vullend! Je kunt in een ,in vrolijke kleurtjes geverfd, hutje boven de zaak eten met mooi uitzicht over de zee. Een aanrader! Lage prijsjes!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank P9587KHlaurav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hellocapitano, Manager van Hellocapitano Lifestyle Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2019
Google-vertaling

Hello P9587KHlaurav :)

Thank you so much for taking the time to review us and share your experience with other travelers!
We are delighted to read that you have enjoyed our avocado toast,crepes and pancake
We looking forward to your next visit to our paradise gilitrawangan island

Sunny Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (277)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 277 beoordelingen

7 augustus 2019 beoordeeld

Via Instagram zijn we hier terecht gekomen voor een smoothiebowl. Heel veel keuze, we kozen 2 verschillende en ze waren heerlijk! Leuk klein tentje met prachtig uitzicht over de zee.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank pattyoomen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hellocapitano, Manager van Hellocapitano Lifestyle Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2019
Google-vertaling

Hello Pattyoomen :)

Thank you so much for taking the time to review us and share your experience with other travelers!

We are delighted to read that you have enjoyed our smoothie bowls
We looking forward to your next visit to our wonderful gilitrawangan island

Sunny Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ze geven effectief het ontbijt zoals je ziet op de foto's. Lekkere koffie. Het was in orde. Heel klein restaurantje maar gezellig.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank heykyl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hellocapitano, Manager van Hellocapitano Lifestyle Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2019
Google-vertaling

Hello Heykyl :)

Thank you so much for taking the time to review us and share your experience with other travelers!

So glad to hear that you enjoyed the place
We looking forward to your next visit to our paradise gilitrawangan island

Sunny Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij dit leuke strandtentje kun je heerlijk ontbijten/lunchen. Ik ben er zelfs de volgende dag teruggekomen, omdat ze veel lekker op de kaart hebben staan. De choco loco smoothiebowl is geweldig! Ook mooi in een kokosnoot opgediend. De avocadotoast was ook heel lekker, wel veel knoflook dus neem een smintje mee voor erna
Zodra je zit, komen ze water van het huis brengen. Er liggen ook boeken en tijdschriften in allerlei talen wat als solo reiziger extra leuk is om tijdens het eten te kunnen lezen.
Kortom een topplek!

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank anoukvdal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hellocapitano, Manager van Hellocapitano Lifestyle Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2019
Google-vertaling

Hello Anoukvdal :)

Thank you so much for taking the time to review us and share your experience with other travelers!
We are delighted to read that you have enjoyed the smoothie bowls,avocado toast and our beautiful place :)
We looking forward to your next visit to our paradise gilitrawangan island


Sunny Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2019 beoordeeld

Super hippe tent, personeel was super vriendelijk en bowls en smoothies waren hemels!
Toffe eigenaar die ook voor een excursie gezorgd heeft voor ons, ik kijk er naar uit om terug te gaan!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Talibitravells321
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hellocapitano Lifestyle Cafe bekeken, bekeken ook

Gili Trawangan, Gili Islands
Gili Trawangan, Gili Islands
 
Gili Trawangan, Gili Islands
Gili Trawangan, Gili Islands
 

In Hellocapitano Lifestyle Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.