Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
62 US$
View deal
Gratis annuleren tot 27/04/21
Hotels.com
62 US$
View deal
Gratis annuleren tot 27/04/21
FindHotel
62 US$
44 US$
View deal
BESPAAR 18 US$
Booking.com53 US$
eDreams53 US$
Priceline53 US$
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (751)
Beoordelingen filteren
751 resultaten
Waardering van reizigers
681
55
8
2
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
681
55
8
2
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 751 beoordelingen
Beoordeeld op 11 januari 2018 via mobiele applicatie

Prachtig klein resort met 8 bungalows direct aan zee. Infinity zwembad is ook mooi.
Allemaal een eigen buiten douche/badkamer.
Groot bed, wel wat aan de harde kant naar mijn mening.
Heerlijk ontbijt met super lekkere verse sapjes die je zelf mag samenstellen.
Diner is ook goed.
Personeel erg behulpzaam en vriendelijk.
Ik raad aan om de paardrij tour te doen met zonsondergang. Uurtje rijden door zee met prachtige kleuren van de zon maar het magisch. Pondok santi kan dit voor je organiseren.
Prijs kwaliteit is top.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Dina v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mike C, General Manager van Pondok Santi Estate, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2018
Google-vertaling

Hi Dina V,

Thank you for your review and feedback as this is crucial to adapting our service to the needs of our guest. We appreciate the kind words and happy we made your stay a memorable one, we hope to see you again on your next visit to Indonesia.
Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2016

Super mooie locatie. Heerlijk rustig. De atmosfeer is geweldig. Personeel staat altijd voor je klaar met een lach. Heerlijk relaxed ingericht privéstrand, houten krakende vloer is iets minder voor de intieme momenten haha. Personeel is echt betrokken. De poolbar is gezellig maar tegelijkertijd ook rustig. Als je het geld kan missen weet ik zeker dat dit de beste (en rustigste) plek is op Gili T. Er zijn.niet meer dan tien bungalows dus je kan je hier even heerlijk terugtrekken van de drukte op Gili. Een heerlijk welkomstdrankjes gekregen en een leuke private boottocht gedaan (op een zeer mooie romantisch ingerichte boot). Het ontbijt was heel goed, je kan kiezen of je dat op het strand,het restaurant of terras wil nuttigen, deze laatste 2 geven je een adembenemend uitzicht op de tuin. Wij hebben het echt naar ons zin gehad hier

Kamertip: Niet nodig, alle kamers zijn even prachtig met het zelfde uitzicht
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank franklinkarst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
amber_gili_t, Manager van Pondok Santi Estate, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 september 2016
Google-vertaling

"Super nice location. Nice and calm. The atmosphere is great. Staff is always ready with a smile. Lovely relaxed beach decorated, wood creaking slightly less for the intimate moments haha. Staff are really involved. The pool bar is cozy but also quiet. If you have the money can miss I'm sure this is the best (and quietest) place on Gili T. There zijn.niet over ten bungalows so you can retire here just lovely from the crowds on Gili. got a lovely welcome drinks and made a nice private boat trip (at a very nice romantic decorated boat). The breakfast was very good, you can choose whether you want to eat on the beach, the restaurant or terrace, the latter two give you a breathtaking view of the garden. We have real meaning to us had here"

Thankyou so much for your lovely review.. it is the calmness of our Sanctuary here at Pondok Santi that our guests love the most. It is a little slice of Paradise within Paradise, we are so happy you loved your stay here.. and iI will pass on your compliments to the staff, we are very lucky to have such an amazing team.

Thanks for the tip... we will endeavour to do something about the creaky floorboards for a more discreet stay.. especially for the honeymooners! ;)

It was fantastic having you stay with us and we hope you come back to enjoy sometime soon. Take good care

The team @ Pondok Santi x

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2014

Pondok Santi is een intiem, mooi en rustig gelegen verblijf. De badkamer buiten is een bijzondere ervaring en wij hebben genoten van de gastvrijheid van het personeel.

In het bijzonder willen wij Georgie bedanken voor de goede zorgen en advies over alle goede eetgelegenheden en tripjes op het eiland.

Het verblijf wordt nu ook uitgebreidt met een bijzonder mooi zwembad met uitzicht op de zee waar wij zeker nog eens voor terug zullen komen.

Voor volledige ontspanning moet je in Pondok Santi zijn :-)

Groetjes Jeroen & Amanda

Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Amanda W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Georgie1903, General Manager van Pondok Santi Estate, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 oktober 2014
Google-vertaling

Hello Jeron and Amanda,
Thank you for taking the time to write a review. So pleased to hear you enjoyed yourselves here.
I am happy to report the pool is swimmable! Construction of bar and toilet block still to be done, but it is awesome just like it is!
It was a pleasure to have happy relaxed guests here enjoying Pondok Santi.

Thank you and Best Wishes
Georgie and Baz.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2014

Prachtige bungalows en super lief koppel Georgië en baz.

Kamer: zeer aangenaam bungalows . Perfect bungalows met buiten balkon en buiten badkamer zeer mooi en netjes . Voldoende handdoeken en strand handdoeken.
Ontbijt: lekker en voldoende .
Fruit/fruitsap, pannenkoeken , eieren op alle wijzen dat je maar zelf wil enz...
Strand: privé strand zeer dicht bij en volledig in orden met handmatig enz...algemeen zeer mooie stranden.

Tip
Boot:boottrip van het hotel zeker niet missen super gezellig een droom samen met George en baz

Fantastisch eiland funny met paard en kar of per fiets .
Zeker een hotel en eiland om terug te willen .

Datum van verblijf: september 2013
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Rudy B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Georgie1903, General Manager van Pondok Santi Estate, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2014
Google-vertaling

Hello Lovely guests.
Thank you for your review and compliments. So glad you enjoyed Pondok Santi as much as we do!
We have just added a second baruga/daybed to the beach and it looks fantastic.
Hope you can return one day to relax in it!
Thank you again for your visit.
Best wishes from.
Georgie Baz and team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2013

Wij hebben op onze trip naar Indonesië een super plek mogen leren kennen! Bij Georgie and baz! Wat een super lief hartelijk en warm koppel. Georgië is een echt moederfiguur! De prachtige tuin met onze Bungalow is een pracht plek! Kamers perfect! Buitendouche zalig! Private strand voor het hotel! Fietsen te huur voor het hele verblijf, TOP ontbijten! Kokosnoot vers uit de boom geplukt om te drinken en te eten! Kortom een super plaats! Wat een hartelijke mensen in een prachtig stuk natuur in Gili Twawangan!
Dank u voor alles Georgië and bas! IT was perfect!

Kamertip: Ze zijn allemaal perfect!
Datum van verblijf: november 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Anne-sophie H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken