Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“BESTE restaurant in Gili T!!”
Beoordeling van Jali Kitchen

Jali Kitchen
Geclassificeerd als nr. 9 van 169 Restaurants in Gili Trawangan
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 2 US$ - 7 US$
Gegevens restaurant
29 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wauw!! We hebben hier zojuist echt heerlijk gegeten. Locatie was lastig te vinden in het donker, maar als je binnen komt ben je het alweer vergeten. Het ziet er heel gezellig uit. Bediening is super vriendelijk! Ik had een Maleisische curry.. die proefde verrukkelijk! Daarna een chocolade cheesecake, OMG goddelijk! En dan hadden we nog zo'n leuke ober (Oki), die ons elke keer aan het lachen maakte. Zo'n grappige en gezellige ober :) Dat maakte de avond helemaal af! Dit is by far het beste restaurant van onze Bali reis!

Datum van bezoek: september 2019
2  Bedank 937anna_ka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (625)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 625 beoordelingen

21 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een van de beste (en wat mij betreft gewoon DE beste) restaurants op Gili T! Leuke sfeer, mooi knus aangekleed. Eten is echt fantastisch hier! Mooie schone keuken ook. En dan de carrotcake... tranen over Mn wangen van geluk! Een MUST als je Gili T bezoekt !

Datum van bezoek: september 2019
Bedank SerenaRenes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren op de fiets het eiland rond gegaan opzoek naar een leuk restaurant om te gaan eten, beetje verdwaald kwamen we uit bij Jali. Er was niet meteen een tafel beschikbaar omdat het zo vol was. We besloten te wachten bij het zwembad tot er een tafel beschikbaar was. Snel werden we naar een tafel gebracht! En mochten we beginnen aan het moeilijke gedeelte van de avond, wat gaan we eten. De kaart stond vol heerlijke gerechten. We hadden de Beef rendag en de Jali nasi op! En ja WoW het was fantastisch. Eten wat echt top! Cocktails waren heerlijk! Echt een aanrader! Het personeel is uitmuntend aardig en oprecht! Zeker doen!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Kevin v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch eten, en goede Indonesische gerechten! Mooie locatie en goede bedieninging. Ook voor de gene die niet van Indonesisch houden zijn er lekkere gerechten

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank nielspennings2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee voorgerechtjes bleken twee voorgerechten te zijn. Springrolls en gafo gado. Samen een masltijf vsn superieure klasse. We hebben gezien de hoeveelheid een hoofdgerecht af besteld. Neemt niet weg dat de Nasi Jali voortreffelijk was. Aanrader

Datum van bezoek: september 2019
Bedank robb110
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Jali Kitchen bekeken, bekeken ook

Gili Trawangan, Gili Islands
 
Gili Trawangan, Gili Islands
Gili Trawangan, Gili Islands
 

In Jali Kitchen geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.